Pod nimi trudno coś wsadzić, żeby wyglądało elegancko.
Te wysadzone spod brzóz urozmaiciły nieformalne nasadzenia z różności. Latem dają ładne jasne plamki.
Aniu to zaledwie trzy doniczki,spokojnie mieszczą się na jednym parapecie Te na zdjęciach w kienku ,to nie moje,ale muszę pomyśleć na zrobieniu obrazków z mojej sesji kaktusów i latem z rozchodników
Okienko nowe z Pep... ,plastikowe -białe było.Machnęłam farbą kredową byle jak na potrzeby sesji ,ale można łatwo zmyć bo nie utwardzałam .Docelowo może będę malować bardziej w szarościach,miało zawisnąć z lustrem w ogrodzie,ale jeszcze ostatecznego pomysłu nie mam.Kilka dziewczyn z O.takie okienka kupiło i od nich się dowiedziałam gdzie
Irciu dziękuję Ostatnio uważam, że mój ogród jest najładniejszy właśnie pod pierzynką
Ja lubię zimę od jakiegoś czasu. Kiedyś miałam doła jak nadchodziła i cały czas jak trwała i ciągle na coś czekałam. Obecnie cieszę się wolnym czasem i pięknymi widokami. Bardzo chciałabym móc podziwiać naturę każdego dnia
Uwielbiam taki uśpiony ogród, widać że on też odpoczywa
Cieszę się, że Ci się podoba
(402407)
Taki stroik zrobiłam dla rodziny mojego syna. Zabrała go synowa z wnukiem.
Dziś synowa pisze smsa a w nim informacja, że stroik prawdopodobnie nie wytrzyma do świąt, bo Arturek podgryza pierniczki.