Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Lawendowy zawrót głowy 13:37, 25 sie 2018

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Cudowny ogród, piękne ujęcia.

Dorotko dziękuję bardzo ♥ czasu mało na głupoty ale na robotę w ogrodzie zawsze mam ochotę ♥

Przedziwny Ogród 13:35, 25 sie 2018

Do góry
gogo napisał(a)
Agatko, masz jeszcze jedną różyczkę, która mi się podoba, ta herbaciana i oczywiście proszę o nazwę
Nie jestem pewna, ale chyba u Ciebie widziałam bluszcz Erecta i mam pytanie jak szybko rośnie, bo widziałabym z niego mini żywopłot.
Kwiaty piękne, a z trawami jeszcze piękniejsze

Rozumiem, że chodzi Ci o różę o mniejszych kwiatkach. Bo jedna jest rabatowa i ma jaśniejsze kwiaty. A druga pnąca o ciemniszych kwiatkach wpadających w odcień pomarańczowy. Postaram się odszukać ich nazwę.
A teraz róża Tom Tom i NN( 15- letnia)

to
Przedziwny Ogród 13:35, 25 sie 2018

Do góry
gogo napisał(a)
Agatko, masz jeszcze jedną różyczkę, która mi się podoba, ta herbaciana i oczywiście proszę o nazwę
Nie jestem pewna, ale chyba u Ciebie widziałam bluszcz Erecta i mam pytanie jak szybko rośnie, bo widziałabym z niego mini żywopłot.
Kwiaty piękne, a z trawami jeszcze piękniejsze

Rozumiem, że chodzi Ci o różę o mniejszych kwiatkach. Bo jedna jest rabatowa i ma jaśniejsze kwiaty. A druga pnąca o ciemniszych kwiatkach wpadających w odcień pomarańczowy. Postaram się odszukać ich nazwę.
A teraz róża Tom Tom i NN( 15- letnia)

to
Wizytówka - moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki 13:06, 25 sie 2018

Do góry

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 13:02, 25 sie 2018

Do góry
Mokro i brrr... to robię chlebki
Lawendowy zawrót głowy 12:41, 25 sie 2018

Do góry
Katkak napisał(a)
Jolcua masz zjawiskowy ogród. Ja też bardzo kcem do Ciebie, ale zobaczymy jak to będzie.

Kasiu dzięki kochana . Dziś zaliczyłam pierwszybko raz deszcz. Fidek wrócił jak szczęśliwy pies uwalony z błota aż miło .♥

Lawendowy zawrót głowy 12:39, 25 sie 2018

Do góry
MirellaB napisał(a)
Bardzo Jolu podoba mi się Twój ogród zawsze

Dzięki kochana jak człowiek tak dziubie w tej ziemi sam i nikt go nie pochwali i nie opieprzy to łatwo zejść z dobrej drogi hihi

Lawendowy zawrót głowy 12:36, 25 sie 2018

Do góry
HaniU hihi ubawilam się . Co do perfekcji to mój kochany grzeczny pies jak mam gości to zawsze ale ma cofke albo sraczke i bez oporów robi to na środku trawnika hihi brak słów masz rację ♥♥♥♥

Aniu również Cię bardzo serdecznie pozdrawiam buxiaki w ten chłodny dzień.

Ewus co z ta niedziela musze doczytać co to za wycieczka ???

Połowa działki - czyli mam powoli dość 12:13, 25 sie 2018

Do góry
No to zobaczcie jak mam

Pichotka albo rowerek.
Przedziwny Ogród 12:04, 25 sie 2018

Do góry

Lawendowy zawrót głowy 12:04, 25 sie 2018

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Jolu, dziękuję za miłe słowa o moim ogrodzie. Widziałam twój ogród po przerwie i jestem w szoku, ze można było jeszcze piękniej zrobić, mimo, że pięknie już było. Nie marnowałaś czasu. Podglądałam z telefonu zdjęcia, niestety nie zdążyłam się wcześniej wpisać onieśmielona tym, co zobaczyłam. Masz cudnie.

Jolu, wypisałabyś, jakie masz trawy, które ci się sprawdziły, które uwielbiasz?

I współczuję Ci starty. Przykro mi.

Iwonko dziękuję bardzo. U mnie 70%traw to rozplenice i nie zawodzą co roku. Gracki wiadomo kilka sztUK trzcinnik KF a variegatusy cóż bardzo je lubię ale trzeba mieć do nic cierpliwość pokładają się przez deszcz .
Przedziwny Ogród 12:01, 25 sie 2018

Do góry

Lawendowy zawrót głowy 12:00, 25 sie 2018

Do góry
Sebek taaak Ewka nas zakasowala. Tata w zasadzie ten sam tylko donice wypelnilismy kamieniem i polozylismy deski tarasowe i wreszcie jest miejsce na stol.

Kasienko dziękuję bardzo miło się czyta .

Agnieszko takie życie roślinom trzeba było dać pić . Dziś wreszcie u mnie pada . W zbiorniku tez trochę wody znowu będzie .

Łucja miło Cię widzieć . Pozdraeiam serdecznie ♥♥♥♥

Asiu dziękuję bardzo ♥♥♥♥♥♥ to miłe ze zaglądać ie dzięki.

Iwonko tak wiadomo każdy z nas ma swoje zawirowania oby czasu nam chociaż troszkę na O wystarczyło . ♥♥♥

Ale mi się te jezowki podobają
Ukojenie 11:58, 25 sie 2018

Do góry
zoja napisał(a)

Posadzic tulipany i wykopac dalie i witaj iglo

Milej soboty!

Widoczek bardzo przyjemny ja dziś raczej tylko zza okna będę swój ogródek oglądać..też u mnie padało i pewnie jeszcze będzie fajne powietrze się zrobiło, tylko chłodno już

A Ty już tak ogrodzona z jesienią?!
RODOS - trochę inaczej 11:56, 25 sie 2018

Do góry
W nocy mocno padało to roślinki ze szczęścia aż zakwitły

Ale kolejna niespodzianka wsadzam jeden rodzaj szałwi a to chyba są dwie odmiany? Mam rację?

I takich stworzonek się kilka ujawniło. Śliczności moje
Lawendowy zawrót głowy 11:49, 25 sie 2018

Do góry
Blyxa miło że zaglądasz miłego dnia u mnie wreszcie popada bo susza strasznie doskwierala roślinom.

Ewus no to już pogadamy smycze o przekompostowanej ...znasz i stosujesz. Buxka kochana u Ciebie tez popadalo ? Trochę ulgi ta pogoda przyniosła . Mnie już te upały wymeczyly.

Aniu z ta perfekcja ja nic wspólnego nie mam ...oby to jakaś choroba nie była hihi . Mój em kładzie deskę na trawniku i leci zajmuje mu to niewielka chwile bo i ogród nieduży . Zaległości mam u Ciebie . Forum wielkie jest ogromnie ♥♥♥

Kaśka dobrze się tutaj odpoczywa to najważniejsze. Drzewa wybuchły i zasłony nas od gapiów i ciesze się ze wreszcie mam stół bo na fotelach ciężko się obiad jadło człowiek wiecznie upaprany ♥♥♥

Gożdzikowa - wiejski ogród 11:12, 25 sie 2018

Do góry
Margerytka40 napisał(a)
Ślicznie masz Basiu,piękne obejście i ogród. Piórkówki giganty jakieś

dziękuję Asiu mów do mnie tak więcej...miło to słyszeć

Gożdzikowa - wiejski ogród 11:07, 25 sie 2018

Do góry
Radziu2013 napisał(a)

Prawie jesienny spacerek odbyłem Było mi bardzo miło
Bardzo lubię twoje szersze kadry...zwłaszcza te, kiedy widać na nich tą piękną brzozę I ten płotek sztachetowy za nią

Basiu, jak sobie radzą twoje bukszpany? Bo wyglądają zdrowo (odpukać tfu tfu), a u innych ta ćma...

Pozdrawiam

ale z Ciebie romantyk Radziu

Bukszpany na razie nic nie atakuje..U mniue a małe skupisko bukszpanowe to ćma jeszcze nie zwęszyła.. ha ha ha

Gożdzikowa - wiejski ogród 11:04, 25 sie 2018

Do góry
greg66 napisał(a)
No piękne widoczki i ta kępa floksów jaka duża.
Pozdrawiam serdecznie

witam serdecznie

floksom to miejsce jakoś podpasowało w innym już słabiej rosną

teraz rozchodniki maja swoje 5 minut

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies