Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Roztoczańskie klimaty 19:25, 28 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
To ja pocieszę niewiastę, u mnie śniegu nie ma, ale słońca też nie
U ciebie zagłębie śniegowe, a u mnie chmurowe

U mnie też pochmurno. Jutro mam urlop i uprasza się o słońce do cięcia grabów!!!
Krowy, staw i my... 19:19, 28 lut 2013

Do góry
Róża jerychońska, ale mnie zaskoczyłaś, pierwszy raz w życiu widzę coś takiego. czy to jeszcze będzie rosło?
Igiełkowy ogródeczek 19:10, 28 lut 2013

Do góry
gabriela_krajewska napisał(a)
Witam serdecznie,

odbyłam piękną podróż po cudownym ogrodzie...bajka...

cóż,ja myślę,że u mnie miałaby Pani co robić - 3470m2...zapraszam,bo inspiracji mi już brakuje.

Pozdrawiam ciepło.
Gabi

Dziękuję śliczne za takie przywitanie
Taki teren to marzenie, z chęcią cię odwiedzę, tylko gdzie twój wątek, nie masz podpisu?
Poszukam
Igiełkowy ogródeczek 19:08, 28 lut 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)

Rewelacja...takie skróty proszę częściej...a w tej szkółce to oprócz siania zajmij stanowisko rzecznika prasowego - koniecznie!

A u siebie rabaty sama poszerzasz czy Żon pomoże?, u mnie M unika, jak ognia, prac ogrodowych...najbardziej ze wszystkich prac lubi czytanie w cieniu drzewa, a dyskutować kto ma rację ja czy On - wręcz uwielbia - my dwa uparte koziorożce
Buziam i julciam popołudniowo

Rabaty to sama nie poszerzę, bo kostkę trzeba przesunąć, a do tego jakoś mnie nie ciągnie, jak znam życie to szwagra zatrudnimy, on u nas takie prace wykonuje, Żon obiecał, że jak nie będzie chętnych to w ostateczności pomoże i razem jakoś dłubać będziemy. Mój też nie lubi takiej pracy, z ogrodu to go głównie leżaki interesują...hihi, ale ma to też swoje dobre strony, robię w ogrodzie co i gdzie chcę
Resztę prac, czyli wyznaczenie kształtu, wykopanie darni, zaplanowanie i posadzenie to będę ja we własnej osobie robić
Igiełkowy ogródeczek 18:57, 28 lut 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Ojj jak tak czytam o tych chciejstwach , to mi od razu banan wyskakuje.. Też tak mam

A skoro już stanowisko prezesa obsadzone i zapasy w kisielu się nie odbyły , to może zapasy o sponsora .. Naaaa kfffiatuchy

A kto tym sponsorem będzie???
A właściwie po co mi wiedzieć....byleby dziany był...bo dużo tych chciejstw jest..hihih
O....! to ja tu się poświęcę i nawet na te sapasy piszę, choć większych szans sobie nie daję, przy mojej igiełkowej posturze...hihih
Igiełkowy ogródeczek 18:53, 28 lut 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ja propozycje mam : skoro skróty Ci tak dobrze wychodzą (patrz : dla Julci), to może raz na dwie strony taki rób. Ekspresowo się czyta I wszystko od razu człowiek wie

U nas słoneczko się przedziera

Raz na dwie to pisać by nie było o czym ale co kilka
To specjalnie dla Julci bo ona zapracowana kobitaka, wiem wiem zaraz się okaże że wszyscy zapracowani

Dobrze, że się chociaż przeciera, u mnie się nie przedarło, ale i tak jestem szczęśliwa bo sobie rabatki planuję
Nigdy nie mów nigdy 18:41, 28 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Wpadłam a tu tyle nadrabiania- też musisz o tych skrótach pomyśleć
Dobra lecę do 213, buziaki i miłego dzionka

Julcia działa A ja uciechę mam, wreszcie coś się ruszyło z tym moim nieużytkiem

O skrótach pomyślę

Dobrze Jej idzie, co?
Igiełkowy ogródeczek 17:10, 28 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

To ja skrót ci napiszę, Madżen prezesuje w szkółce Zety, ja sieję, Magda robi opryski, a Tess marzy żeby dostać się do naszej ekipy.
W moim ogrodzie cisza, słońca brak, jukka zrobiła mi psikusa i się przebarwiła na żółto, jak nie wróci do normy będzie przesadzona, tylko nie wiem gdzie, ale to już inny problem,
A ja siedzę i projektuję poszerzenie rabatek wzdłuż siatki, bo są bardzo wąskie, a chcę mieć piętrowo, wczoraj Żon się zgodził, bez żadnej dyskusji, a tak chciałam sobie pogadać, nawet się przygotowałam, bo nie wiedziałam, że tak łatwo pójdzie, żadnych argumentów nie musiałam używać, oprócz: "ja tak chcę.... i będzie ładniej mówię ci"...hihih.
Doszły dodatkowe chciejstwa, które Zbyszek zaproponował i przydałoby się sponsora znaleźć...
i to chyba tyle...
Buziaki

Rewelacja...takie skróty proszę częściej...a w tej szkółce to oprócz siania zajmij stanowisko rzecznika prasowego - koniecznie!

A u siebie rabaty sama poszerzasz czy Żon pomoże?, u mnie M unika, jak ognia, prac ogrodowych...najbardziej ze wszystkich prac lubi czytanie w cieniu drzewa, a dyskutować kto ma rację ja czy On - wręcz uwielbia - my dwa uparte koziorożce
Buziam i julciam popołudniowo
Ogród do odświeżenia 17:01, 28 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Zrobiłam skrócik dla ciebie, widzisz jaka jestem koffana
Błoto też jeszcze jest u mnie, ale z dnia na dzień coraz mniejsze
Miłego dnia życzę

Jesteś Super dzięki
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 15:44, 28 lut 2013

Do góry
Ale piękna wiosna już u ciebie, najbardziej to tego bezchmurnego nieba zazdroszczę, ja też miałam dziś ciąć, ale się wstrzymałam, na jutro znowu jakieś opady zapowiadają, po weekendzie chyba ma być lepiej.
Pozdrowienia przesyłam
Mój ogród 15:40, 28 lut 2013

Do góry
Fajna wycieczka, pewnie doczekać się nie możesz,
ale sobie sprawiłaś prezencik- piękne te prymulki, jak najbardziej do ogrodu wsadź, gdzieś ostatnio o tym oglądałam chyba w: Rok w ogrodzie.
Jak wrócisz to wiosna na całego będzie.
Roztoczańskie klimaty 15:33, 28 lut 2013

Do góry
To ja pocieszę niewiastę, u mnie śniegu nie ma, ale słońca też nie
U ciebie zagłębie śniegowe, a u mnie chmurowe
Ogród w skali mikro :) 15:29, 28 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
O widzę, że ciekawy temat- wielka kupa, ale jaka pożyteczna
Pamiętam jak pisałaś o granulowanym- to będą te same bezzapachowe klimaty
Wiaderko łopatka i do dzieła

Kofana tu nikt na opakowaniu nie zamieścił słowa " bezzapachowy " ....

Czy Ty Gośku chcesz się załapać na znajomy pogrzeb ??.. bożżż mnie przecie ten obornik udusi
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:29, 28 lut 2013

Do góry
Ło matko...ale super, Madżen dokonałaś już wyboru
Ogród do odświeżenia 15:25, 28 lut 2013

Do góry
Zrobiłam skrócik dla ciebie, widzisz jaka jestem koffana
Błoto też jeszcze jest u mnie, ale z dnia na dzień coraz mniejsze
Miłego dnia życzę
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:20, 28 lut 2013

Do góry
Czekałam u siebie na to słonko i nie było, ale przynajmniej tu oczka nacieszyłam
Mimo wszystko czuć wiosnę, ptaszki ćwierkają a oczka wypatrują zwiastunów, uwielbiam wiosnę
Ogród w skali mikro :) 15:11, 28 lut 2013

Do góry
O widzę, że ciekawy temat- wielka kupa, ale jaka pożyteczna
Pamiętam jak pisałaś o granulowanym- to będą te same bezzapachowe klimaty
Wiaderko łopatka i do dzieła
Gdzieś na końcu świata... 14:55, 28 lut 2013

Do góry
Niesamowita ta roślina tak egzotycznie wygląda, żłobek super, niedługo przedszkolaki z tego będą, a później to już z górki....
Ja cieszę się teraz z każdej chwilki, tak długo czekaliśmy na tą wiosnę, a zaraz będzie, wypatruje jej codziennie u siebie,
Gosia fitnessuj się tam za radą Eli, przynajmniej dla mięśni to szok nie będzie jak w moim przypadku, zakwasy mam zagwarantowane
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 14:46, 28 lut 2013

Do góry
Plany widzę, czyli będzie się działo i to już niedługo, piękne roślinki ci Zbyszek podpowiedział.
Będę śledzić, pozdrawiam
Moje ukochane miejsce na ziemi 14:29, 28 lut 2013

Do góry
Słońca zazdroszczę, u mnie chyba już nie będzie, a miało być
Na oglądanie zakupów to ja też się piszę, czekam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies