Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

renatamama3 15:11, 28 lut 2013

Martuś jeszcze brak ,ale może tuż tuż ,mój to młodziak 2 wiosna ,wszystko sama bo m zajęty wykańczaniem domu ,w tamtym roku ocieplenie ,a w tym pewnie też nie wiele pomorze ,bo podbitka ,taras i ogrodzenie.
Gosiniak 15:44, 28 lut 2013

Ale piękna wiosna już u ciebie, najbardziej to tego bezchmurnego nieba zazdroszczę, ja też miałam dziś ciąć, ale się wstrzymałam, na jutro znowu jakieś opady zapowiadają, po weekendzie chyba ma być lepiej.
Pozdrowienia przesyłam
Marta7 22:05, 28 lut 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale u Ciebie pięknie i tak czysto do pozazdroszczenia cudnie masz jakby u Ciebie zimy nie było u mnie pod domem to syf z tego sniegu no i brud bo to niestety zanieczyszczone środowisko u nas no i bez kretowin . Jadąc do pracy dziś nic nie było widać taka mgła. Bajecznie masz nawet bez kwiatków a co sadzisz do tego dzbana? też taki mam ale powiesiłam go na płot Zdjęcie z sosną i ten poranek BAJKA pozdrawiam)

Danusiu,dzięki za miłe słowa,a kretowiny mam,tylko trochę dalej,ten dzban i wiele innych akcesoriów kupiłam tej zimy w sklepie z używanymi rzeczami zachodnimi,pierwszy raz byłam w takim sklepie,ale tak mi się spodobały zakupy tam że co chwilę wpadałam tam i chyba wykupiłam wszystkie akcesoria ogrodnicze,pokażę Ci tylko część moich zakupów

Danusiu;a w tym dzbanie widzialabym różową pelargonię stojącą z granatową lobelią lub żółty bidens,a ty jaką masz wizję?
Marta7 22:30, 28 lut 2013

Kuklik napisał(a)
Marto, bardzo się cieszę, że zajrzałam do Ciebie Piękny ogród w moim ulubionym stylu
A to moje ulubione zdjęcie

Przepięknie kolorowo, bajecznie Będę stałym gościem

Kukliku bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin,ja w Twoim ogródku byłam częstym gościem,od samego początku zwabił mnie tytuł Twego wątku gdyż podobnie jak Ty uwielbiam ksiązki i ogrody-swego czasu grube pieniądze wydawałam na zakup książek,a będąc w Bromowie(czeskie miasteczo)gdzie zwiedzałam średniowieczną bibliotekę potrafiłam świadomie uruchomić alarm-bo musiałam dotknąć tych cudów,wogóle nie mogłam z tamtąd wyjść,teraz czytanie już mi trochę przeszło,a grube pieniądze(dla mnie grube) przeznaczam wiesz na co
Ewa4 22:49, 28 lut 2013

ale cudeńka zakupiłas muszę sprawdzić co u nas w okolicy jest w takim sklepie może coś oczami ogrodowiskowymi wypatrzę
Kasiek 22:56, 28 lut 2013

Martus wpadam i linka zostawiam Nie moge sie napatrzec na te pieknosci,choc zawsze sie zarzekalam ze roz u mnie to niet
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=30114&f=41
Marta7 23:20, 28 lut 2013

Ewa4 napisał(a)
ale cudeńka zakupiłas muszę sprawdzić co u nas w okolicy jest w takim sklepie może coś oczami ogrodowiskowymi wypatrzę

Ewuś,bardzo polecam,za każdą z tych rzeczy nie zapłaciłam więcej jak 20 zł i zawsze jeszcze można się bylo potargować

Marta7 23:23, 28 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Martus wpadam i linka zostawiam Nie moge sie napatrzec na te pieknosci,choc zawsze sie zarzekalam ze roz u mnie to niet
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=30114&f=41

Kasiek,ale trafilaś,wlaśnie poszukuję róż,ale teraz już mam mętlik w głowie-ja chciałabym wszystkie te róże
Asia 23:27, 28 lut 2013

Marta, gdzie jest ten sklep z tymi używanymi rzeczami? może tam zaglądne będąc na podkarpaciu, o ile Ty wszystkiego nie wykupisz
Marta7 23:32, 28 lut 2013

Asiu w Tuczempach,Szówsku i Jarosławiu,jak dasz cynk kiedy będziesz-postaram się tam nie zaglądać