Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Gosiniak 15:11, 28 lut 2013

O widzę, że ciekawy temat- wielka kupa, ale jaka pożyteczna
Pamiętam jak pisałaś o granulowanym- to będą te same bezzapachowe klimaty
Wiaderko łopatka i do dzieła
gierczusia 15:27, 28 lut 2013

Kindzia napisał(a)
Wiem, że nie może być taki świeży...świeży tylko na jesień, przekopać na jedną bruzdę i do wiosny leży sobie...i pachnie

hahaha pachnie.... ten już leży tam podobno od jesieni,więc może się nada..poza tym ,jak będzie świeżutki (brrrr,aż mnie trzepie na samą myśl ) to się nawet do niego nie dam rady zbliżyć ,a co dopiero odrobinkę "pozyczyć"
gierczusia 15:29, 28 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
O widzę, że ciekawy temat- wielka kupa, ale jaka pożyteczna
Pamiętam jak pisałaś o granulowanym- to będą te same bezzapachowe klimaty
Wiaderko łopatka i do dzieła

Kofana tu nikt na opakowaniu nie zamieścił słowa " bezzapachowy " ....

Czy Ty Gośku chcesz się załapać na znajomy pogrzeb ??.. bożżż mnie przecie ten obornik udusi
anna_g 15:42, 28 lut 2013

gierczusia napisał(a)

ależ dziś odkryłam znalezisko .... po drodze do pracy znalazłam pole na którym leży sterta.. obornika .. teraz robię plan , jak troszku Sąsiadowi zaiwanić... obawiam się,ze zapach i tak mnie zdradzi

a Wy macie doświadczenie z obornikiem ? ... trzeba go z glebą przekopać, czy jak ??

a gaz-maskę ktosik ma , pożyczyć ... chyba ,że do obornika jest w komplecie , jako wyposażenie dodatkowe

Dinozaury tam u ciebie???
gierczusia 16:38, 28 lut 2013

irena_milek napisał(a)
Lepiej sąsiadowi powiedz
a obornik taki to świetna sprawa dla roślin
poszukaj w artykułach Danusi, na pewno coś jest na ten temat

Wiem Irenko wypadałoby sąsiadowi powiedzieć ale on tak rzadko się tam pojawia...tym brdziej ,że nie ma tam domu , tylko samo pole i nawet z nasza działką bezpośrednio nie graniczy...a ja teź nie bardzo mam jak wiecznie pilnować ,jest czy go ni ma .. Więc chyba wyboru nie będzie.. Aaa tam , poza tym przy takiej wielkiej kupaszczy to nawet nie zauważy jak będzie miał odrobinkę mniej.. Bo ileź to ja na to swoje 30 m2 zuzyję
gierczusia 16:39, 28 lut 2013

asc napisał(a)

I gówno może być pożyteczne

Anka... Ja się mało nie udusiłam na tę mądrość życiową
gierczusia 16:40, 28 lut 2013

anna_g napisał(a)

Dinozaury tam u ciebie???

Jaaaaa .... Kupasiora dinozaura znalazłam
gierczusia 16:42, 28 lut 2013

Enya73 napisał(a)
Ela, zaiwań i dla mnie troszku

Koffana przecieź możesz sobie osobiście po to cudo podjechać ... Bo wiesz gdzie , na naszej drodze dojazdowej ....Jak to napisała nam Gośka od igiełek : wiadereczko i akcja
Syla 16:45, 28 lut 2013

gierczusia napisał(a)

Sławko .. Wtępna propozycja 8 czerwca sobota .. Napisałam w ogólnoogrodowiskowym harmonogramie .. Trzeba pomyśleć ..

zapisałam w kalendarzu
baraga1904 16:57, 28 lut 2013

...i ja wpisuję się na 8 czerwca na spotkanie u Kapiasów...
...a u Ciebie widzę Elu...KUPA roboty...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies