Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród w skali mikro cz.II 09:09, 25 cze 2017

Do góry
Nawet nie zauważyłem, ze są wakacje Albo się uczę albo siedzę w pracy

Trdymam kciuki za donice
Coś jeszcze, coś więcej... 13:41, 24 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Monika - wykop czosnki jak zaschną Głowy sobie zostaw na suche bukiety, a cebule przy okazji wyjmiesz z ziemi, bo będziesz wiedziała gdzie Na jesień wsadź w nowe miejsce
Przywrotnik się mi w ogóle nie sieje... A uwierz mi, rzadko plewię Ja je tnę jak już się robią brzydkie od słońca. Pewnie gdzieś w połowie lipca je chlasnę
Ice Dance u mnie są gęsto, ale tam gdzie mogą rozłażą się Także jak masz ja rzadko to one z chęcią zajmą wolną przestrzeń

Tak toćna, jak mawiają starożytni Rosjanie
Dzieki i udanych baletów
Coś jeszcze, coś więcej... 12:24, 24 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Justyna - ja z tych co zapamiętują najgłupsze i najbardziej niepotrzebne rzeczy, a np. zapominam o odebraniu certyfikatów Dlatego zostanę przy sansewierach gwinejskich

One będą miały za zadanie przykryć całe okablowanie internetów i TV (jak się dorobię ), jeszcze myślę jak i z czego zrobić doniczki... Te co się mi podobają zaczynają się od 300-400 zł A te najbardziej wymarzone to już ponad 1300 zł... Dlaczego ja muszę mieć taki dobry gust?

Hehehe - widzę, ze mamy podobne gusta
Wiesz, jakbyś kusił do prac ogrodowych czymś innym niż truskawki i poziomki to więcej chętnych by było
To tu... 08:04, 24 cze 2017

Do góry
alis, Zana, MirellaB dzięki.
Sebek napisał(a)
Też nie będe mógł zasnąć

Aż chce Ci się nakopać za to, że taki ogród przed nami chowasz

Nakopać mi chcesz? Służę łopatą. Chętnie wytyczę miejsce pod kolejną rabatę. Darń do zdjęcia, gleba do przekopania. Możesz się nakopać do woli.

Sebuś miło, że wpadłeś!

leon60 napisał(a)
Super
Zazdroszczę leśnego zakątka

To dopiero jego zaczątek leśnego zakątka ale już mnie cieszy. Wszystko wsadzone jedno na drugim. Myślałam, że dam rade szybciej przyszykować teren. Niestety czasu brak. Więc robię po kawałeczku. Kiedyś będzie tak jak sobie wymarzyłam.
Mój ogród pod górkę... 07:45, 24 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Przepastne te skrzynie ile palet ziemi Wam tam weszło?

Nie wiem i też nie dopytywałam, żeby nie drażnić tych, co ją musieli nosić

Z zasiewów wzeszła mi rzodkiewka i sałata
To tu... 23:09, 23 cze 2017

Do góry
Też nie będe mógł zasnąć

Aż chce Ci się nakopać za to, że taki ogród przed nami chowasz
Ogród Małej Mi 2017 23:07, 23 cze 2017

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Za darmo też można zrobić dobrze... ale do tego trzeba ruszyć głową i trochę znać się na roślinach... jak dobrze, że mnie przyłączyli do sąsiedniej gminy... przynajmniej wstydzić się nie muszę.

A to powód mojego oburzenia.. z tego wszystkiego to ekipa sadząca ładnie położyła matę.. bo równiutko. I jak na sadzenie przez ludzi którzy nie zajmują się ogrodami, to posadzone nawet równo. Szkoda, że dużó ich p[racy pójdzie na marne..

U mnie na osiedlu chyba z trzy tygodnie temu sadzili rośliny z gołym korzeniem... W dodatku słabej jakości... Jeszcze nie zdążyli posadzić, a ja już zdażyłem zawiadomić zarządcę, że to jakieś jaja są Bo w tym przypadku płacą mieszkańcy, nikt nic nikomu nie dał w prezencie.

Ehhhh - książki możnaby napisać
Coś jeszcze, coś więcej... 22:53, 23 cze 2017

Do góry
Monika - wykop czosnki jak zaschną Głowy sobie zostaw na suche bukiety, a cebule przy okazji wyjmiesz z ziemi, bo będziesz wiedziała gdzie Na jesień wsadź w nowe miejsce
Przywrotnik się mi w ogóle nie sieje... A uwierz mi, rzadko plewię Ja je tnę jak już się robią brzydkie od słońca. Pewnie gdzieś w połowie lipca je chlasnę
Ice Dance u mnie są gęsto, ale tam gdzie mogą rozłażą się Także jak masz ja rzadko to one z chęcią zajmą wolną przestrzeń

Turzyce palmowe teraz kwitną tymi swoimi brązowymi kłosami - po prosto stoję przy nich jak ten osioł i je wyrywam jedno za drugim Dzięki temu nie rozkładają mi się na wszystko wokół, a trzymają pion do śniegów Zresztą nie oszukujmy się - kwitnące są o wiele brzydsze Ale piękno jest ponoć w oku patrzącego

Marta - pozdrawiam Cię czule!

PS. Wlaśnie wróciłem z pracy i padam na twarz... A jutro idę na rano, zatem nie zabaluję dziś tu z Wami Jutro też nie, bo będę balować w świecie realnym Macham do zaglądających!
Coś jeszcze, coś więcej... 17:16, 23 cze 2017

Do góry
Moniq napisał(a)
Sebek pisałes cos o turzycy palmowej jakis czas temu, ze obrywasz jej kłosy... ja jestem nie w temacie a od wiosny takowa posiadam mogłbys przyblizyc temat?

Ja się podpinam pod to pytanie, gdyż również takową turzyce posiadam
Coś jeszcze, coś więcej... 13:23, 23 cze 2017

Do góry
Sebek pisałes cos o turzycy palmowej jakis czas temu, ze obrywasz jej kłosy... ja jestem nie w temacie a od wiosny takowa posiadam mogłbys przyblizyc temat?

co do szabli, mnie sie podobaja
Coś jeszcze, coś więcej... 10:58, 23 cze 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
Polecam się na przyszłość. Daj znać wcześniej

Jeśli będzie dobrze to na pierwszy tydzień lipca zamawiam termin
Ogród z łezką II 08:49, 23 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Czyli będzie powtórzenie nasadzeń z zeszłego sezonu rozumiem?

Nie całkiem...w tej dużej donicy rośnie już Vertigo z Kalocefalusami, w małych będzie Rubrum z Kalocefalusami. W zeszłym roku były Rubrum we wszystkich z ...czymś
Ogród Loczka 23:05, 22 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Czyli będzie wielkie przesadzanie żywopłotu?

Zostawiam zywoplot i tworze drugi nowy inny ogrod. Zrobie tylko dwa przejscia.
Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 22:58, 22 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Asia - ta mapka jeszcze z dzwiękiem nadaje... Tylko trzaskanie w kompie słychać...

Tak Sebciu, to taki full serwis

Jak tym tempem burza będzie szła, to do Pyrlandii zawita pewnie ok 3 w nocy

Edit: pomyliłam się o 3 godziny. Burza przyszła dokladnie o 23.55
Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa 22:55, 22 cze 2017

Do góry
Asia - ta mapka jeszcze z dzwiękiem nadaje... Tylko trzaskanie w kompie słychać...

Ogród Loczka 22:52, 22 cze 2017

Do góry
Czyli będzie wielkie przesadzanie żywopłotu?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:52, 22 cze 2017

Do góry
Mus jutro do kiosku lecieć
Ogród Loczka 22:34, 22 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Sąsiednią działkę kupiłeś?

Tak po prawej od domu
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 22:03, 22 cze 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

To są takie kursy??

No u mnie nawet
Ogród Loczka 22:02, 22 cze 2017

Do góry
Sąsiednią działkę kupiłeś?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies