Uwielbiam i za każdym razem się zachwycam! Jak Juleczka?
Renia, przechodzisz na ekologiczną uprawę ogrodu?
Trzymam kciuki za graby
Haniu, mogę coś teraz posiać w warzywniku? Myślałam o sałacie i rzodkiewce. Czy coś jeszcze do tego można dodać?
Małgosiu, u nas okropna susza, nie pamiętam kiedy ostatnio padało a u Ciebie taka ulewa...Bardzo nieprzewidywalna ta pogoda w ostatnich latach i boję się, że będzie coraz gorzej Ściskam Cię mocno dobra dziewczyno
Ostatni dzień to Wielka Rawka która nareszcie udało nam się odczarować znaliśmy szlak ale nigdy nie było nam dane zobaczy widoków z góry ponieważ za każdym razem trafialismy na mgłę. Tym razem widoczność była dobra.
Ogród po urlopie nawet nieźle wygląda Bałam się czy Młody poradzi sobie z podlewaniem dwóch ogrodów ale okazało się,że całkiem niepotrzebne były moje obawy
KONIEC bo ile można fotografować jedną rabatke
Dziś tez mam żar. Nadal upały. Co to się porobiło. Jak na noc taras otwieram, by dom wychlodzic, żaby wpychają się do salonu. Masakra.
Przepis zanotowałam, jak tylko będziemy mieli dość pomidorów w codziennej diecie to będę suszyć Haniu, mogę coś teraz posiać w warzywniku? Myślałam o sałacie i rzodkiewce. Czy coś jeszcze do tego można dodać?