Ale pięknie u Ciebie. Fajnie, że w końcu zanalazłaś ekipę z pompą, to musiała być niezła akcja. Oby dalsze prace przebiegały szybciej. Miłego urlopowania. Pozdrawiam
Niech się spełnią wszystkie Wasze świąteczne życzenia,
te łatwe oraz te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku,
niech się spełnią w Nowym Roku!
Zajrzę tu jeszcze kiedyś I pokażę co nowego u mnie w ogrodzie
Edytko fajnie, że się pojawiłaś pięknie ogród w bieli wyglądał, u mnie już bez śniegu, szaro, buro i ponuro... w wolnej chwili pokazuj co tam u Ciebie słychać, bo zmiany na pewno piękne Edytko wszystkiego najlepszego w nowym roku, życzę aby był spokojny, szczęśliwy i pełen radości buziaczki i pozdrowienia wysyłam
Biało u mnie nieprzerwanie od końca grudnia, śniegu tyle, że jeszcze zejdzie zanim zniknie.
Ale niech sobie jeszcze będzie, bo trochę się boję bałaganu jaki ukaże się moim oczom na przedwiośniu.
Ogród od dawna żyje sam sobie, bo nie mam na niego czasu, traw nie powiązałam, więc można się domyślać jakie widoki będą, gdy śnieg zniknie.
Ale piękne widoczki .
Widzę, że u Ciebie trawy nie powiązane - u mnie też, trochę już połamane i stargane śniegiem, nie miałam czasu powiązać. Trudno - będę miała trochę sprzątania na wiosnę .