Zdjęcia jesienne wyglądają pięknie, ale lato to jest to co lubię najbardziej. Czy ta róża po prawej stronie to Pirouette? Miałam ją już na liście zakupów, ale zabrakło. Mam już w ogródku ponad 80 róż, ale moje są bardzo mizerne. Prawie nie powtórzyły kwitnienia. Za słaba ziemia, za mało deszczów. Twoje są cudowne.
Pozdrawiam.
Złożyło się że kończę prace nad moim domkiem narzędziowym - sama bryła domku nawiązuje troszeczkę do klimatów japońskich, przeznaczenie jest podwójne i służy też jako wejście na ogród...
Rozważ sobie, czy będziesz potrzebowała wsparcia projektowego w planowaniu rabat, czy też tylko skupisz się na wymianie doświadczeń. Do projektowania częściej zaglądają Ci, którzy mają dar planowania.
Obaw mieć nie trzeba. To nie jest forum dołujące. Raczej inspirujące i wspierające. Jeśli pojawi się nutka krytyki, to zawsze jest wyważona.
Madame Isaak Pereire
Dzięki Kasiu. Zobacz co Iga wymyśliła: nie pizwalam Jej jeździć na deskorolce na nogach, tylko na pupci, żeby guza nie było. Sama postawiła podstawkę samichodową na deskorolce i tak śmiga. Pomysłowy Dobromir po mamusi
Bardzo mnie ucieszyły Twoje odwiedziny. Lilie kupiłam na wyprzedaży i sadziłam 5 lipca, one potrzebują od 60 - 90 dni aby rozkwitnąć.
Ta dekoracja jest bardzo trwała, robiłam ją 14 września i niezmieniona jest cały czas na parapecie. Jeśli się dobrze przyglądniesz zauważysz, że są tam elementy naturalne ale i sztuczne. Chmiel, dynie te większe, jarzębina i gałązki szparagi z czerwonymi koralikami są żywe. Natomiast maleńkie dynie, kolorowe liście, słoneczniki i pomarańczowe większe korale są sztuczne. Starałam się zachować odpowiednią tonację i dopasować jesiennie.