Dzisiaj tez dzialalem dalem agrowloknine w kolo plytek co by trawa w kamieniach nie rosła.przygotowalem tez z drugiej strony ogrodzenia pod tuje.wywalilem trawe, przekopalem i nakrylem agrowloknina ,trzeba jeszcze wzdłóz wmurowac te cegly
Basiu no nie przesadzaj, moje fotki są zwykłe. Lubię pstrykać i czasami klikam to samo ujęcie 10 razy, aż mi się podoba. Wczoraj na ogródku zrobiłam 300 zdjęć
Z wszystkich wybrałam 10
Lubię to
Walerku - mam problem z 3,5 metrową choiną kanadyjską. Od trzech lat usilnie staram się ją trochę zagęścić, niestety bez skutku. Wiosną cieszy jak zielenieją przyrosty, nawet te wewnątrz drzewa. Pod koniec lata - jak teraz - martwi, gdy igły zaczynają żółknąć i brązowieć. Małe wewnętrzne gałązki ogołacają się. Co mam robić?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Długo mnie nie było na forum i sporo by opowiadać na ten temat ale zostańmy przy ogrodzie. Z aparatem ostatnio nie jest mi po drodze więc zdjęć jak na lekarstwo, mam tylko te zrobione wczoraj.
Kompozycje w donicach już bardzo jesienne, kolorów na rabatach coraz mniej, trawnik rośnie coraz wolniej a poranne i wieczorne temperatury zapowiadają zmianę pory roku.