Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

eVka 13:11, 09 lis 2018

Lavender Ice powala, naprawdę modelka
MalgosiaW 15:14, 09 lis 2018

Fajna ta Lavender Ice. U mnie mi się ona tak nie podoba jak u Ciebie. Może kiedyś zacznie? Jestem, staram się na bieżąco śledzić ulubione ogrody. Choć siedzę cicho. Rób mnóstwo zdjęć i pokazuj jesień. Ja na pracę w ogrodzie ani na robienie zdjęć nie mam czasu. Dzieci mi taki numer wywinęły, że szkoda gadać...Pozdrawiam...
Agania 15:08, 11 lis 2018

LA też bardzo bardzo mi podoba, wiosną będę szukać, gdzie swoją zakupiłaś i skąd masz swoje róże Kasiu?
Kasia_CS 17:18, 11 lis 2018

effka napisał(a)
Lavender Ice powala, naprawdę modelka

polecam moze w którejś swojej nowe kwaterce zrobisz kawałek rózanki w nóżkach ?
Kasia_CS 17:21, 11 lis 2018

MalgosiaW napisał(a)
Fajna ta Lavender Ice. U mnie mi się ona tak nie podoba jak u Ciebie. Może kiedyś zacznie? Jestem, staram się na bieżąco śledzić ulubione ogrody. Choć siedzę cicho. Rób mnóstwo zdjęć i pokazuj jesień. Ja na pracę w ogrodzie ani na robienie zdjęć nie mam czasu. Dzieci mi taki numer wywinęły, że szkoda gadać...Pozdrawiam...

gadaj co ta, dzieci zmajstrowały, nie szkoda gadać, czasem dobrze z siebie wylać gorycz i jest lepiej

Lavender ma fajne odsłony, bo w sezonie inaczej wyglądała.
Dzięki, że zaglądasz :*
eVka 17:41, 11 lis 2018

Kasia_CS napisał(a)

polecam moze w którejś swojej nowe kwaterce zrobisz kawałek rózanki w nóżkach ?

Oczywiście, jedna kwaterka będzie różanką w obwódce jeszcze nie wiem z czego a po środku drzewko
Kasia_CS 17:59, 11 lis 2018

Agania napisał(a)
LA też bardzo bardzo mi podoba, wiosną będę szukać, gdzie swoją zakupiłaś i skąd masz swoje róże Kasiu?

Mam tę różyczkę z 2 źródeł, z hyz..ie i florib. Kupowałam też róże w rozeogr.. i roz..shop Z tej ostatniej szkółki dopiero teraz jesienią zamawiałam, więc dopiero w nadchodzącym sezonie coś więcej o różach od nich napiszę. Ale sadzonki na oko w miarę przyszły, choć szału też nie było - jak widziałam na innych wątkach jakie niektórzy sadzonki mega podostawali, to trochę mnie zazdrość zżerała A moze to tylko na zdjęciach tak wychodzi i moje też były niezłe? Nie wiem, nie sfociłam

A przy okazji pokażę Ci początki mojego kącika z dodatkami jakie kiedyś sprzedawałam, o którym wspomniałam w Twoim wątku na widok wnętrza kwiaciarni, którą masz u siebie w okolicy.

potem było wszystkiego więcej, fajnie w sezonie swiatecznym, gdy stała choinka ale tych fotek nie mogę znaleźć
Toszka 18:14, 11 lis 2018

Weszłam i wyjść biegiem muszę, bo jak powyższe zdjęcia zobaczyłam to na głos zaczęłam sobie powtarzać "szlaban na zakupy, szlaban"

Tak więc z bólem głowy zwiewam, bo serce krwawi ile zobaczyłam dobroci do domu...eh...
Gruszka_na_w... 20:02, 11 lis 2018

Toszka napisał(a)
Weszłam i wyjść biegiem muszę, bo jak powyższe zdjęcia zobaczyłam to na głos zaczęłam sobie powtarzać "szlaban na zakupy, szlaban"

Tak więc z bólem głowy zwiewam, bo serce krwawi ile zobaczyłam dobroci do domu...eh...

Z ust mi to wyjęłaś Toszko.
Nie mogłabym prowadzić takiego sklepu, bo cały zysk przeznaczałabym na wynoszenie towaru do domu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kasya 20:22, 11 lis 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Z ust mi to wyjęłaś Toszko.
Nie mogłabym prowadzić takiego sklepu, bo cały zysk przeznaczałabym na wynoszenie towaru do domu.

A ogrodniczy dalabys rade ?