Fajna ta Lavender Ice. U mnie mi się ona tak nie podoba jak u Ciebie. Może kiedyś zacznie? Jestem, staram się na bieżąco śledzić ulubione ogrody. Choć siedzę cicho. Rób mnóstwo zdjęć i pokazuj jesień. Ja na pracę w ogrodzie ani na robienie zdjęć nie mam czasu. Dzieci mi taki numer wywinęły, że szkoda gadać...Pozdrawiam...
Mam tę różyczkę z 2 źródeł, z hyz..ie i florib. Kupowałam też róże w rozeogr.. i roz..shop Z tej ostatniej szkółki dopiero teraz jesienią zamawiałam, więc dopiero w nadchodzącym sezonie coś więcej o różach od nich napiszę. Ale sadzonki na oko w miarę przyszły, choć szału też nie było - jak widziałam na innych wątkach jakie niektórzy sadzonki mega podostawali, to trochę mnie zazdrość zżerała A moze to tylko na zdjęciach tak wychodzi i moje też były niezłe? Nie wiem, nie sfociłam
A przy okazji pokażę Ci początki mojego kącika z dodatkami jakie kiedyś sprzedawałam, o którym wspomniałam w Twoim wątku na widok wnętrza kwiaciarni, którą masz u siebie w okolicy.
potem było wszystkiego więcej, fajnie w sezonie swiatecznym, gdy stała choinka ale tych fotek nie mogę znaleźć
Z ust mi to wyjęłaś Toszko.
Nie mogłabym prowadzić takiego sklepu, bo cały zysk przeznaczałabym na wynoszenie towaru do domu.