Wszystkie jesienne twoje widoczki bardzo mi się podobają.
Twoja debolistna jakiś smuklejsza.Ile twoje ma latek ?/
Moja 4 i zobacz jak się wybarwia.
w tym roku kwitła tylko kilkoma kwiatkami.Ale w ubiegłym roku cały krzew pięknie kwitł.
ale i bez kwiatów wygada teraz jesienią cuudne
Ja też w roli głównej Wczoraj skończyłam malowanie ale będzie trzeba nieco poprawić w sb bo po pracy jest za zimno i trochę zacieków wyszło.
Nie wiem jak to się stało ale poszłam jednak w nowoczesność, dobierając chłodne stonowane barwy i wszystkie figury tworząc prostokątne
Czyli jednak nie będzie zamkowo a nowocześnie Dziekuje że czuwasz i dziękuje za pomysły
Sezon powoli się kończy, czas wrzucić trochę jesiennych zdjęć. Chociaż sporo jeszcze letnich akcentów jest Przepraszam za tak słabą aktywność w tym roku, pogoda nie sprzyjała ogrodowi i mnie zarazem.
Moniu ja mam jeden krzaczor. Nie jest cięty fachowo, bo to domek eMa. Ale owocuje jak głupi, nie do przejedzenia. Obecnie zostały głównie na górze, bo nie ma komu zerwać.
Gosiu dziękuję serdecznie za ten przemiły komentarz. Do takich stocków trzeba mnóstwo zdjęć, których nie można wcześniej nigdzie użyć. Moje w większości są na forach, musiałabym napstrykać nowych świeżynek, a to potrwa
Dla Ciebie dzisiejszy wieczór, niebo musiało zjawiskowo wyglądać w ogrodzie. Tutaj mam niestety kable i dachy na horyzoncie...
Zdjęcia temu zdecydowanie przeczą. Danusiu spróbuj, przecież w każdym momencie można zrezygnować. Masz oko fotografa i kropka. Widać to zresztą na każdym zdjęciu. Takie jest moje zdanie.
Ale z tej ptasiej stołówki chyba tez coś wcześniej korzystasz? Czy dla siebie masz drugą miejscówkę? Mam jedną taką zaciszną, ciepłą ścianę budynku drewnianego i korci mnie żeby tam posadzić winogrono, tylko nic na ten temat nie wiem jeszcze
Co to jest za drzewo po lewej? Piękna kulista korona. Bardzo mi się podoba.
Dużo pracy z cięciem czy podobnie jak wiśnia umbraculifera "sama się ta korona robi".
Jedyny minus to utrudnione w zakamarkach koszenie, ale Ty to lubisz o ile dobrze pamiętam, więc zmieńmy go w plus
Mnie zawsze się podobały u Madżenki drzewa w obwódkach (niestety nie pamiętam, czy oba zdjęcia pochodzą z jej wątku, bo miałam na dysku zapisane, a że dawno nie byłam u niej, to i umknęło). Obwódek z buksa już wiem, że nie planujesz, ale może na cisy się skusisz tam gdzie jakieś drzewka wsadzisz