No właśnie Monia ciężko u nas dostać tą odmianę, więc nie dopuszczam myśli,że mogłaby mi padnąć właśnie dzisiaj ją przycięłam i zobaczymy. Zostawiam Ci pierwszy kwiat róży LO w końcu się go doczekałam, zapach ma obłędny, chociaż krzak złapał grzyba i marnie wygląda, ale to swieżynka, więc mam nadzieję,że w przyszłym roku będzie coś lepiej.
jeżówki to moja miłość, więc z przyjemnością obejrzałam u Ciebie piękne okazy. Ale chciałam też podpytać o ten zestaw: jaka to róża i jak się nazywają te kwiatki obok? Śliczna kompozycja
Haniu - byłam, jestem pod wrażeniem ogromu zagospodarowanej przestrzeni. Napstrykałam zdjęć mnóstwo, posegreguję i umieszczę w swoim wątku.
Dla Ciebie zdjęcie labiryntu bukowego wykonane z wieży widokowej.
Dzięki, że mi zasugerowałaś te ogrody, bo jestem pełna wrażeń
Dziękuję cieszę się,że podobają Ci się nawet skoszone trawki kurcze no to trochę doooopa ja ją posadziłam przed hortkami i pewnie je pożre, przód mogę jej jeszcze poszerzyć miejsce mam dla Ciebie jeszcze kilka widoczków zostawiam jak Ci się tak podoba
Hebe były piękne w C.O. ale one wytrzymują do -3 st. Tak mi powiedziano.
Zdjecia z Dobrzycy są, ale zrobiłam ponad 200, więc w pierwszej kolejności muszę przeprowadzić selekcję.
Ale dla Ciebie na początek coś formowanego z ogródka japonskiego
Takie wyciągnięcie, pokładanie się i wybujanie może być spowodowane nawożeniem bogatym w azot.
Co nie zmienia postaci rzeczy, że to nie jest Ivory Halo
Parę fotek wrzucę, bo rozłąkę 2 tygodniową ostatnio miałam z forum, muszę u Was ponadrabiać wieczorkiem buziaki
tarasowa buja, gaura i kłosowiec się rozszalał...
Rozumiem, że chodzi Ci o różę o mniejszych kwiatkach. Bo jedna jest rabatowa i ma jaśniejsze kwiaty. A druga pnąca o ciemniszych kwiatkach wpadających w odcień pomarańczowy. Postaram się odszukać ich nazwę.
A teraz róża Tom Tom i NN( 15- letnia)
Rozumiem, że chodzi Ci o różę o mniejszych kwiatkach. Bo jedna jest rabatowa i ma jaśniejsze kwiaty. A druga pnąca o ciemniszych kwiatkach wpadających w odcień pomarańczowy. Postaram się odszukać ich nazwę.
A teraz róża Tom Tom i NN( 15- letnia)