Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 13:18, 21 cze 2017

Do góry
Makao_J napisał(a)
To trzymam kciuki i ja Sebek. Powodzenia na egzaminach.

Dzisiaj poszło Także jeszcze jedna ocena i... dopiero zacznie się rycie
Coś jeszcze, coś więcej... 13:17, 21 cze 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ja Cię znam, to znowu na piątkę zdasz Ale kopa w dupsko masz ode mnie

Ale za co nakopać mi chcesz? Ja już nie pamietam co komu i kiedy zrobiłem... Ale klątwy ostatnio przyjąłem z pokorą Więc i do kopa mogę się nadstawić
Coś jeszcze, coś więcej... 13:16, 21 cze 2017

Do góry
benia9185 napisał(a)
Ech kiedy ja doczekam takiego ogrodu jak choćby twój Sebek ilekroć wchodzę do twojego ogrodu to zaczynam mieć kompleksy i zastanawiam się po co w ogóle ja pokazuję ten rozgardiasz z mizerotami Podobają mi się przeogromnie twoje nasadzenia,ład i porządek ogrodniczy Czytam coś o egzaminie,więc i ja podpinam się do trzymania kciukasów

Benia - ten ogród to lata błędów i wypaczeń Od tego roku już nie planuję żadnych zmian i rewolucji - patrzę jak rośnie i tyle Ale co się umyślalem i urobiłem przez pierwszych parę lat to moje
Coś jeszcze, coś więcej... 13:13, 21 cze 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
To trzymam kciuki za egzamin
Ogród na zdjęciach wymuskany, albo konfabulujesz z tym " burdelem", albo robisz dobre zdjęcia

Przy drugiej turze zdjęć już miałem wyplewione, skoszone i okancikowane Ale z chwastami mam w tym roku pogrom... A przecież gęsto mam w tych rabatach
"Póki życie trwa..." 13:12, 21 cze 2017

Do góry
benia9185 napisał(a)

Dzięki Sebuś za wgląd i radę.Tylko nie rozumiem? Mam całkowicie usunąc podporę ,czy nową zainstalować solidniejszą? bo one raczej na tym moim wygwizdowie bez tyki nie dadzą rady. A z tym czubkiem nie jest łatwo dość mocno podwinięty i obawiam się ,ze powstanie w tym miejscu mimo naciągania ósemka

Podporę zostaw, jedynie te tasmy usuń. A po usunięciu taśm możesz je związać choćby starym kawałkiem materiału, zostawiając parę cm luzu. U mnie drzewa związałem piżamą Niby na chwilę, ale wiązanie jest do dziś i sprawdza się

Jeśli czubek jest do niczego to przemyślałbym ścięcie go i jedną z gałęzi wyprowadzić na czubek... Ale to tylko moje przemyślenia po paru latach grzebania w ziemi - na początku nie byłem taki odważny
Coś jeszcze, coś więcej... 12:11, 21 cze 2017

Do góry
To trzymam kciuki i ja Sebek. Powodzenia na egzaminach.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 10:02, 21 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

No to pocisnęłaś

Kasia nie przejmuj się Musisz sobie sombre zrobić i znów będzie jak dawniej
wole ombre
Ogród z łezką II 09:27, 21 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
I po co było jechac tak daleko, sama masz ładniej

Może bardziej zadbane same róże, ale te ilości tam i taka ziemia koło nich bez jednego chwaścika...coś dla mnie Nie mogę się równać
Coś jeszcze, coś więcej... 08:53, 21 cze 2017

Do góry
Ech kiedy ja doczekam takiego ogrodu jak choćby twój Sebek ilekroć wchodzę do twojego ogrodu to zaczynam mieć kompleksy i zastanawiam się po co w ogóle ja pokazuję ten rozgardiasz z mizerotami Podobają mi się przeogromnie twoje nasadzenia,ład i porządek ogrodniczy Czytam coś o egzaminie,więc i ja podpinam się do trzymania kciukasów
Ogród z łezką II 08:42, 21 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

No właśnie... jakieś te róże łyse w Forst, twoje zdecydowanie ładniejsze. Nowa rabata cudnie się prezentuje.
"Póki życie trwa..." 07:43, 21 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Benia zdejm te wszystkie zabezpieczenia z niego, bo niedługo te taśmy zaczną wrastać w pień i będze po buku...

A czubek naciągaj, to piękne drzewo, jednak wymaga uwagi

Dzięki Sebuś za wgląd i radę.Tylko nie rozumiem? Mam całkowicie usunąc podporę ,czy nową zainstalować solidniejszą? bo one raczej na tym moim wygwizdowie bez tyki nie dadzą rady. A z tym czubkiem nie jest łatwo dość mocno podwinięty i obawiam się ,ze powstanie w tym miejscu mimo naciągania ósemka
Jurajski Ogród 07:10, 21 cze 2017

Do góry
Izo, granice stanowi ligustrowy żywopłot, z trzech stron jest faktycznie przestrzeń, ale od wschodu mam sąsiada (zaraz za żywopłotem), który wybudował już spory dom i garaż (widać kawałek na fotce z kulami cisowymi).

Aniu, Jolu - dziękuję, że zaglądacie

Sebek, szklarnię mamy od zeszłego roku, ale tak naprawdę dopiero w tym roku ją jakoś "ogarnęliśmy" i przynosi plony.

Gosiu, nie mogłam przecież odmówić Twojej prośbie

miłego dnia życzę

Madżenie ogrodnika sezon 2017 06:45, 21 cze 2017

Do góry
Sebek ja juz od poniedziałku w pracy. Jesli +14 i deszcz w sobote mozna uznać za pogodę idealna to taka była
Po powrocie kolejne sprawy rodzinne zaprzatnęly mi głowę. Wszystko jest ok ale mocno zabiegana jestem.
"Póki życie trwa..." 23:28, 20 cze 2017

Do góry
benia9185 napisał(a)

kupując tego buczka myślałam,ze tak ma być ,ze czubek się podgina ku dołowi,ale wyczytałam ,ze jeśli chce sie mieć duze drzewo trzeba prowadzić go ku górze.I nie wiem jak teraz mam to zrobić ? chyba zostanie z pętelką,bo nie sposób go juz rozsupłać

Benia zdejm te wszystkie zabezpieczenia z niego, bo niedługo te taśmy zaczną wrastać w pień i będze po buku...

A czubek naciągaj, to piękne drzewo, jednak wymaga uwagi
Ogród z łezką II 22:27, 20 cze 2017

Do góry
Jurajski Ogród 21:08, 20 cze 2017

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)

Nie znałem tego miejsca u Ciebie To już wyższy poziom ogrodniczkowania I ta podłoga! Jestem pod dużym wrażeniem
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:07, 20 cze 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
No to teraz będziesz mogła kupować coraz więcej

No to pocisnęłaś

Kasia nie przejmuj się Musisz sobie sombre zrobić i znów będzie jak dawniej
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:03, 20 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Poli! Ja to jestem okropny... Wykopałem ostatnio werbeny z myslą o Tobie i... zostawiłem na kamieniach... Jak sobie wieczorem o nich przypomniałem został popiół...
Choć tak jak Ci pisałem to nadal były siewki na parę cm, gdzie tam do kwitnienia...

Sebek, nic się nie stało! Iwka mnie poratuje
nie miałam sumienia się przypominać...wiem, że Ty teraz mało czasowy jesteś aby myśleć jeszcze o wysyłkach.
Ogród w skali mikro cz.II 21:03, 20 cze 2017

Do góry
Ania czy jest roślina, której nie masz w ogrodzie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies