Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 09:27, 21 cze 2017

Sebek napisał(a)
I po co było jechac tak daleko, sama masz ładniej

Może bardziej zadbane same róże, ale te ilości tam i taka ziemia koło nich bez jednego chwaścika...coś dla mnie Nie mogę się równać
Kindzia 09:28, 21 cze 2017

Magleska napisał(a)

Cudnie .....pièkne te eeee tam

Dziękuję
Kindzia 09:29, 21 cze 2017

boguslawa_madejska napisał(a)

Maki ci już kwitną i floksy u mnie jeszcze nic,te maki od Iwonki też ładne kolorki

Nawet się zdziwiłam, że te od Iwonki maki już...chyba, że dostałam w zeszłym roku od kogoś innego i nie pamiętam...
A floks to świeżok tegoroczny, Łukasz mi kupił Te stare jeszcze.
Kindzia 09:32, 21 cze 2017

BasiaLT napisał(a)

No właśnie... jakieś te róże łyse w Forst, twoje zdecydowanie ładniejsze. Nowa rabata cudnie się prezentuje.

Aż mnie to tam zdziwiło...bo moje jeszcze żadnej profilaktyki na czarną ospę nie dostały w tym roku...i zdrowe Ale im prysnę, niech mają

Ta nowa też mnie zadowala Jak trochę urośnie i zakwitnie...będzie miodzio Baronessy już teraz powinny mieć kwiaty, czekam
09:46, 21 cze 2017
Kindzia napisał(a)

Eeee tam

pozytywnie zasłabłam uwielbiam takie widoki

choc od kilku dni mi słabo na widok tego co mam za tujami ( wstawiłam foty )
Kindzia 10:15, 21 cze 2017

eee_taam napisał(a)

pozytywnie zasłabłam uwielbiam takie widoki

choc od kilku dni mi słabo na widok tego co mam za tujami ( wstawiłam foty )

Ja słabnę jak widzę to Boże Ciało pod spodem... Teraz śmiecą jak nawiedzone...Alchymista zaczęliśmy w poniedziałek czyścić...tak z 1/3 zrobiona

Lecę
malgorzata_s... 10:52, 21 cze 2017

Kasia maczki to chyba moje nasionka bo kolorek taki fijolecik jak u mnie byłyZresztą co za różnica od kogo,ważne że ładne
Sobota? Chyba nic nie planowaliśmy
Gocha 11:12, 21 cze 2017

Kasiu ale piękna ta biała pnąca róża. Pewnie że u Ciebie róże ładniej kwitną. Co do Hakuro to ja się nie dziwię wyciepania jej. Mam też taką ochotę ze swoją zrobić. Tylko jak sobie przypomnę jak pięknie wygląda wiosną to trochę mi żal. Ale teraz jak trzeba ciąć ją to coraz większego nerwa mam. Nowa rabat już wygląda super a jak się jeszcze rozrośnie będzie miód malina. Wydaje mi się że te fioletowe szałwie bardziej pasują - bo to taki zdecydowany kolor. A widziałaś moje plamy szałwii ? Buziaki
11:17, 21 cze 2017
Kindzia napisał(a)

Ja słabnę jak widzę to Boże Ciało pod spodem... Teraz śmiecą jak nawiedzone...Alchymista zaczęliśmy w poniedziałek czyścić...tak z 1/3 zrobiona

Lecę

u mnie pod gertruda mam taki dywanik ...ale jakos zupełnie mi on nie przeszkadza nawet go lubie
Kindzia 11:26, 21 cze 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia maczki to chyba moje nasionka bo kolorek taki fijolecik jak u mnie byłyZresztą co za różnica od kogo,ważne że ładne
Sobota? Chyba nic nie planowaliśmy

A widzisz...nie pamiętałam, że od Ciebie nasionka mam

No sobota To wbijajcie do nas Po południu? Zadzwoń jak już będziesz wiedziała konkretnie