osz ty! to ty dobrze masz projekt ogrodu już zrobiony tylko działać
a moze byś zrobila takie podsumowanie roku 2016? bo sporo sie u Ciebie dzialo i budowlanie i projektowo to pewnie wszyscy chętnie obejrzymy poczynania?
a ja na str 500 u Ciebie
nie jeszcze przy domu nic nie robiłam, bo ocieplenie przesuneło sie o rok niestety, planujemy teraz na wiosnę ocieplać dom, a przed tym nie opłacało się nic robić szkoda roslin - choc po części sa już kupione i czekaja w osobistej "szkólce"
Iwonko, widziałam już ten projekt i niecierpliwie czekam na jego realizację
Po posadzeniu wielopniowo parocji i klona zakochałam sie w wielopniowych, marzy mi się więcej takich drzew. Jeśli będę się decydować na grujecznika, to też chciałabym go w takiej formie.
Dominika, ja z planowania jestem totalna noga...
Muszę coś widzieć w realu,coby wiedzieć co i jak...
Ale projekt Sylwii robi wrażenie Obstawiam tę wersję, bo jednak rózne poziomy ogrodu powodują, ze staje się on niepowtarzalny. Niewysokie murki ma też AnaArt, obsadzone kulkami, trawami, chyba cisem też... wybór ogromny
Projekt Sylwii rewelacyjny...myślę, że jedynie można by zrobić szersze schody, bo na planie wydają się dość wąskie w stosunku do całości, tylko się cieszyć, że tak fajnie to zagrało...
Tak, Iwonko na brak obornika nie narzekam i okoliczni rolnicy też z niego korzystają. Mogę się podzielić; )
Używam go nie tylko do kwasolubnych i sprawdza się fantastycznie.
A co do planowania... Nie czeka . Ja cały czas planuję. Każdą wolną chwilę spędzam nad tym jak ma wyglądać otoczenie domu. Ogólny zarys już przecież mamy Na pewno sezon zacznę od nasadzeń na rabatach po zachodniej stronie domu no i drzew przy ogrodzeniu od strony północnej i wschodniej. To muszę zrobić, żeby już rosły, a wtedy wrócę do rabat od strony wschodniej
a moje koslawce to już wogóle - ale liczy się chęć i pomysł ja cenię wszystkie propozycje i obgadam z eMem - sama jestem ciekawa co powie i na której wersji stanie
projekt wspaniay,uważam,że mogłabys się spoko zając tym zawodowo
czy abym sobie zrobiła prymitywny projekt taki np.w postaci naniesienia roslin jako barwne koła powinnam dokładnie mieć zmierzone wymiary działki czy moge sobie to tak na oko machnąć?
Domi projekt fajny, tylko ja nadal jestem sceptycznie nastawiona do łączenia prostych linii i łuków. To nielada wyzwanie nawet dla projektantów.
Może u Ciebie będzie ok i do takiego połączenia się przekonam.
Taras masz zaokrąglony, a po bokach prosty prawda?