Ogród wśród pól i wiatrów
16:03, 04 paź 2018
Hej.
Zaczęłam przeglądać Twój wątek co prawda od końca i te rozchdoniki- cudnie wyglądają! Zaczynam od pierwszej strony oglądać
Aniu, a co to za śliczne kurki? Kuropatwy? Nie rozpoznaję.
bażanty-kurki
Masz okoSuper ujęcia ..żaba z helikopterkiem.. tego na forum jeszcze nie było
No dokładniesuper foty
Dla wielbicielek mojej Lady, zbereźnic, kochających kobiece akty, pragnących posiadać gołą babę w ogrodzie, świętych, świętych inaczej, kochających gołe baby itp. itd., czyli wszystkich uczestniczek dyskusji o gołej babie w ogrodzie
![]()
Aguś, jak cudownie wygląda już Twój ogród! To zdjęcie ze szronem - bajeczne.
Mogę poprosić na priv. namiary na cisy?
To jest najnowszy zakup Menory 20 zł ok 1,60 metra, ladna.
![]()
![]()
Poprostu przepieknie.
Mnie by interesowalo, dlaczego akurat tutaj wybralas Grazielle a nie np. Gracillimus bo napewno nie bez powodu to tak a nie inczej posadzilas
I mogla bys mi powiedziec, czy twoja Graziella jest troche wyzej posadzona, niz reszta roslin, bo w internecie pisza ze Graziella osiaga do 1,50 metrow wysokosci ale na tym zdjeciu wyglada jak by byla conajmniej 2m wysoka, czy raczej toje Lime Light so bardzo niskie i sie tak tylko wydaje, ze trawa taka wysoka?
Danusia jaka trawa rośnie za hortensjami?
Jakie odległości powinny być między trawą, a hortkami, a ile zostawić trzeba na żurawki?
![]()
No i dyniaczki od Ani.
Zrobiłam 4 zdjęcia z różnej strony i co!!!!!!!!nie lubię teraz swoich zdjęć ale tak ma być zdjęcia to sztuka a ja już uczyć się nie mam czasu choć nie powiem będę się starała ha ha .........