Witam serdecznie
Jestem bardzo zadowolona z efektów, świetnie nam się odpoczywa w tym miejscu.
Również pozdrawiam
Znalazłam zdjęcie z czerwca 2018 i tutaj też widać jak się zagęściło.
Płotek do malowania i drobnych napraw, tak się zastanawiam czy biały ma być nadal czy może szary ale taki jaśniutki. Chyba opcja nr.2 Jak myślicie?
I to co za płotkiem
Pergolę wymienię na drewnianą jak sobie ją skonstruuję z elementów po płotku z różanki.
Rododendron Azurro w tym roku ma wyjątkowo dużo żółtych liści. Pewnie skonsumował wszystkie składniki odżywcze albo za mało wody. Ziemia nadal prawidłowa (sprawdzałam ph).
A moja niebieska folia Aż razi po oczach jak się fotki ogląda. A teraz chcę tak poprawić oczko, żeby nawet fragmentu czarnej folii nie było widać.
Kaskada w 2016 jeszcze widoczna
...i dziś to samo miejsce.
Papryczki są ostre a żurawina marki żurawina Rośnie na podwyższonej rabacie, ziemia to glina i torf kwaśny, obok rosną borówki i te mają też pod siebie ziemię. Podlewam je bardzo często. Stanowisko niby południowe ale zacieniają drzewa sąsiada. Więc słońce mają wschodnie i zachodnie.
Ula Wszystkiego co najlepsze, niech Ci kwiatki rosną i się rozmnażają, dużo sił, wytrwałości, optymizmu a wszelkie kataklizmy niech Cię omijają i najważniejszego to Zdrówka i miłości
Pięknie Ci wszystko rośnie, dużo zmian i pracy widze, u mnie zakwitły pierwszy raz zebrnusy i są boskie, no i pamiętasz jałowca co mieliśmy go ciąć? To melduje jest przycięty i fajnie teraz Wkrótce wróce to pokaże. Buzka