Aby nie było tak smutno, jesiennie, pokażę jeszcze kilka - z ostatniej chwili - akcentów ogrodowych niespodzianek, tych najbardziej zdeterminowanych roślin, które bardzo chcą jeszcze umilić nam te jesienne dni
a więc różeChopin, Jazz, Afrodyta i inne...
Mnie boli bezsensowna wycinka. To miejsce straszy i stwarza zagrożenie pożarowe dla okolicznych mieszkańców. W marcu 2017 wycięte parę ha i do dzisiaj nikt nawet jednej gałązki nie uprzątnął. Mnie na taki widok serce boli. Kiedyś miałam piękny widok po wyjściu z domu, teraz pobojowisko.
Kasiu, a nie myślałaś aby jeszcze wymienić ten betonowy płot po prawej, niech połączy się w całość z "pokojem" kominkowym..
Masz w głowie tyle pomysłów, że aż się dziwię gdzie się to mieści .. chyba w Twoich długaśnych nogach
Judaszowiec piękny
A trzepak..ogród ma też pełnić rolę praktyczną a nie tylko estetyczną Wyluzuj.. czy brązowy czy zielony grunt, ze potrzebny Ostatnio kobietom mówiłam na fitnessie, że moja ulubiona zabawka z dzieciństwa to był...trzepak.. Z tego powodu miałam nawet przezwisko "trzepak" nadane przez wychowawczynię.. bo nie dosć że tam wiecznie siezwieszałam to gadałą mja kroztrzepaniec..
Witaj Nie wiem czy podziwiać właścicielkę pięknego ogrodu czy ogród? Bardzo mi miło, dziękuję za odwiedziny. Pozwolisz, że co nieco pooglądam u Ciebie? Taka altanka jak Twoja jest dla mnie marzeniem, o ozdobach nie wspominając. Pozdrawiam
aż tak bardzo dziękuję Kasiu za takie due uznanie mój ogród malutki ......i wsród tylu przepięknych ogrodów mój dostrzegłaś -jest mi bardzo bardzo miło
buziaki
cynęłam parę fotek,wciąż te same ujęcia -ogród mały ....i ....testuję nowy aparat