Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowo zakręcona. 11:16, 21 paź 2018

Do góry
Jabłoń 'Golden Hornet'

W tle z grujecznikiem

Ogrodowo zakręcona. 11:08, 21 paź 2018

Do góry
Nie robię zdjęć tylko filmiki, więc będzie to kilka klatek filmowych - stąd ciężej z ostrością.

Grujecznik GLOW BALL® 'JWW4' szczepiony na 1m
Lato

Jesień

Ogród na piasku i z wielkim murem 11:08, 21 paź 2018

Do góry
Kolejna odsłona - chyba już ostatnia w tym roku - jesiennych kolorów

Ogród na piasku i z wielkim murem 10:59, 21 paź 2018

Do góry
GorAna napisał(a)
Alu, podziwiam Twoją różnorodność na rabatach
Mur pięknie się prezentuje, a marcinka podsadź czyś niższym...może rozchodnikami...cudny jest
Pozdrawiam

4-5 lat wstecz było tak:

a dzisiaj

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:44, 21 paź 2018

Do góry
kasiek napisał(a)
Kocham kamień, ma w sobie niesamowita elegancję... Wczoraj ekipa wbudowała mi krawężniki na nowy salon i przywiozła tone żwiru by było na czym podłogę montować (ma być drewniana).
A ja położyłam juz większą część kamienia (ma byc na wys 2,5m), w pn skończę

Kasiu, a nie myślałaś aby jeszcze wymienić ten betonowy płot po prawej, niech połączy się w całość z "pokojem" kominkowym..

Masz w głowie tyle pomysłów, że aż się dziwię gdzie się to mieści .. chyba w Twoich długaśnych nogach

Judaszowiec piękny

A trzepak..ogród ma też pełnić rolę praktyczną a nie tylko estetyczną Wyluzuj.. czy brązowy czy zielony grunt, ze potrzebny Ostatnio kobietom mówiłam na fitnessie, że moja ulubiona zabawka z dzieciństwa to był...trzepak.. Z tego powodu miałam nawet przezwisko "trzepak" nadane przez wychowawczynię.. bo nie dosć że tam wiecznie siezwieszałam to gadałą mja kroztrzepaniec..
Małymi kroczkami do celu... 10:42, 21 paź 2018

Do góry
paulina_ns napisał(a)

desdemona

Witaj. Jaka ta Desdemona urocza. Myślałam, że ona bardziej kremowa, a u Ciebie biała. Czy możesz mi powiedzieć, czy jest zdrowa?

Bardzo współczuje córeczce bólu a Tobie nerwów. Z dziećmi tak już jest...
Ogród z wilkiem zamkn. 10:35, 21 paź 2018

Do góry
Gosiek33 napisał(a)
Cudnie, widzę że szalona liatra nadal kwitnie. Powiedz co to za ogniście czerwone, niewysokie trawki?

Gosia -dziękuję barzo bardzo

latria teraz w miniaturce ale kwitnie
a te czerwone -to Red Baron

kwitnące Mornind Lighty

W moim małym ogródeczku - Dorota 10:33, 21 paź 2018

Do góry
Dorota123 napisał(a)

Witaj Nie wiem czy podziwiać właścicielkę pięknego ogrodu czy ogród? Bardzo mi miło, dziękuję za odwiedziny. Pozwolisz, że co nieco pooglądam u Ciebie? Taka altanka jak Twoja jest dla mnie marzeniem, o ozdobach nie wspominając. Pozdrawiam
Ogród z wilkiem zamkn. 10:28, 21 paź 2018

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Pięknie przebarwione klony i trawytęskno mi.

mi też tęsknoooo .....bardzoooo ......

testuję nowy nabytek ....ale pogoda dziś marna ,a może ze mnie fotograf do d...

Ogród z wilkiem zamkn. 10:24, 21 paź 2018

Do góry
Kasiolaaa napisał(a)
cudowne ujecia a ten parapet z dyniami ślicznosci kocham twoj ogrod jeden z moich ulubionych ogrodow

aż tak bardzo dziękuję Kasiu za takie due uznanie mój ogród malutki ......i wsród tylu przepięknych ogrodów mój dostrzegłaś -jest mi bardzo bardzo miło
buziaki
cynęłam parę fotek,wciąż te same ujęcia -ogród mały ....i ....testuję nowy aparat

Blaski i cienie nowego życia 10:18, 21 paź 2018

Do góry
Ula, ten kwiatuszek przyjmij wraz z życzeniami wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń
Buziaki
Ogród z wilkiem zamkn. 10:17, 21 paź 2018

Do góry
kasiek napisał(a)
Ależ Ci bujneły rosliny - szok! A klony przebarwiające sie na tle tych skałek są po prostu bajeczne!

Kasiu dziękuję ......zaczynam spisywać plan ,co na wiosnę będę ulepszać
klony uwielbiammmmm

buziaki
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:15, 21 paź 2018

Do góry
kasiek napisał(a)

I tak powinno pozostac. Prostota i ladnie dobrane szlachetne naturalne kolory. Idealnie wpisuja sie w barwy ogrodu.
Kamien do wnetrza, jesli to kamien, a nie gips robiony na kamien, bo ten szybko sie rozpadnie na zewnatrz, tak drobno poszatkowany wprowadzil balagan i wyglada pretensjonalnie i nienaturalnie, pomimo ze kamien i sam w sobie jest ladny, ale czy TU? Czy taki efekt chcialas uzyskac?
Blaski i cienie nowego życia 10:12, 21 paź 2018

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Ula zdrówka, słoneczka i deszczu ile potrzeba , niech Ci kwiatki pięknie kwitna a Twój piękny uśmiech zawsze gości na buzi.

Dziękuję za pamięć. Smacznego

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 09:57, 21 paź 2018

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Świetnie w tych trawach wygląda
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 09:56, 21 paź 2018

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Skąd ja tego rdZewiaczka znam prawda, że śliczny? Mój obecnie w różowych wysokich chryzantemach tonie z żółtym oczkiemuwielbiam go
Ogród Muszelki 09:51, 21 paź 2018

Do góry
Tydzień temu wstawiałam zdjęcie z aleją brzozową, która prowadzi do mojego ogrodu. Dzisiaj wygląda bardziej kolorowo

Pięknej niedzieli Wam życzę!

Szmaragdowy Zakątek 09:40, 21 paź 2018

Do góry
Ale wybrałam sobie pogodę na sadzenie róż !!! Wczoraj całe do południa lało, a ja z łopatą w ręku, w strugach deszczu, biegałam po „Szmaragdowym” i kopałam dołki pod róże które dotarły do mnie na początku tygodnia.
Zamówiłam sobie (już jakiś czas temu, z wysyłką po 15 października, więc dotarły zgodnie z planem) trzy różyczki: PINK BABYFLOR, PEPITĘ i LARISSĘ. Przyjechały do mnie pięknie zapakowane, śliczne różane okazy tylko, że z gołym korzeniem, więc nie mogły zbyt długo czekać za zadołowanie w docelowym miejscu.
Posadziłam je razem z kupioną w Skierniewicach trawką MOUDRY…mam nadzieję, że będzie ładnie.

W związku z powyższym przedstawiam wszystkim odwiedzającym nowe mieszkanki „Szmaragdowego”

Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 09:16, 21 paź 2018

Do góry
Moja działka na Dębowym Lesie 09:15, 21 paź 2018

Do góry
Kasia_CS napisał(a)

Ja dzięki uprzejmości Ani z florib mam zamówioną, bo połączylyśmy w jedną przesyłkę

O to tak jak i my z Anią.
To też dobra szkółka.Kupowałam kiedyś u nich też

Jesień o tysiakach barw
Borowikowe przebarwienia

JP II- lecie cały był bielszy kwiat.Teraz pręga różowa bardziej widoczna.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies