I tak powinno pozostac. Prostota i ladnie dobrane szlachetne naturalne kolory. Idealnie wpisuja sie w barwy ogrodu.
Kamien do wnetrza, jesli to kamien, a nie gips robiony na kamien, bo ten szybko sie rozpadnie na zewnatrz, tak drobno poszatkowany wprowadzil balagan i wyglada pretensjonalnie i nienaturalnie, pomimo ze kamien i sam w sobie jest ladny, ale czy TU? Czy taki efekt chcialas uzyskac?
Tak i mnie się podoba A to najważniejsze, dziękuje za zdanie ale mamy odmienne gusty. A płytki są z betonu nie gipsu. Zresztą to nie ma znaczenia bo DLA MNIE wyszło super
A i jeszcze jedno - to nie będzie otwarta przestrzeń a zabudowany ogród zimowy Moje wielkie marzenie, jak Bozia da to w tym roku jeszcze będzie
Kasiu, a nie myślałaś aby jeszcze wymienić ten betonowy płot po prawej, niech połączy się w całość z "pokojem" kominkowym..
Masz w głowie tyle pomysłów, że aż się dziwię gdzie się to mieści .. chyba w Twoich długaśnych nogach
Judaszowiec piękny
A trzepak..ogród ma też pełnić rolę praktyczną a nie tylko estetyczną Wyluzuj.. czy brązowy czy zielony grunt, ze potrzebny Ostatnio kobietom mówiłam na fitnessie, że moja ulubiona zabawka z dzieciństwa to był...trzepak.. Z tego powodu miałam nawet przezwisko "trzepak" nadane przez wychowawczynię.. bo nie dosć że tam wiecznie siezwieszałam to gadałą mja kroztrzepaniec..
Aniu kochana - luz mam pełen bo i pełna radochy jestem To co robie jest przemyslane. Ja nie wrzucam fotek bo ciekawa jestem oceny, a pisze (tak jak Ty) swój ogrodowy pamietnik. Ja jestem pewna tego co robię, a jak mi się nie podoba to zmieniam. Natomiast nigdy nie zmieniam bo nie podoba się innym. Każdy ma swoje zdanie, to normalne i w pełni dla mnie zrozumiałe. Dlatego czytam wszystkie rady ale biorę do serca tylko te, które są zgodne z moją filozofia Nie chce żadnej spiny na moim wątku - tyle ich na innych, nie wiem skąd się to bierze... Nie mniej jednak mój ogród jest ogrodem osobistym nie pokazowym stąd to co robię to obraz mnie dla siebie samej
Po drugie - płot betonowy - kochana mam to w projekcie - tam właśnie będą panele drewniane - wszystko pieknie połączone. Ale teraz tego ni mogę zrobic bo moja pracowitość i pomysły zostały docenione i... jak wszystko pójdzie tak jak do tej pory to moje marzenia spełnią się dzięki sponsorom
Pomysłów mam sporo, teraz mam wiatr w skrzydłach - ciesze się z każdego dnia i pory roku, czuję że się realizuje i to jest fantastyczne Mam już zaplanowaną cała elewacje domu, wszystko będzie się łączyć, przenikać, tyle że robie etapami i czasem może pojawić się rozjazd
Trzepak to rzecz święta od kiedy dzieci powiedziały że jak go usune to ogród będzie dla mnie więcej znaczył niz one - sama widzisz - trzepak ma u mnie dożywocie i jest dla mnie symolem wyższości miłości rodzicielskiej nad estetyką