może i delikatne ,ale u mnie pomimo wygwizdowa rosną
spróbuj są śliczne
a tu mój nowy nabytek -cudowny kolor jesienią
Klon Palmowy Arakawa-sesja dla zachęty
Basiu dziękuję za poparcie mojego pomysłu ....
co do Gracków (moje to Graziella)-naprawdę nie wiem jak będzie z wykopywaniem -spytaj bardziej doświadczonych ogrodniczek ....nie chcę Cię w błąd wprowadzać
Pozdrowionka zostawiam i parę fotek -coraz bardziej jesiennych- jeszcze chwilka i zakończę sezon
Ale fajna ławeczka Zresztą nie ma sie co dziwić, ze akurat mi sie podoba A głaz gdzie ma wylądować? Sesleria będize tylko w tej kwaterce czy jednak irga tez się pojawi? Kupę dobrej roboty odwaliliście. Podziwiam Was i zazdroszczę takiego wspólnego działania. Cudnie u Ciebie a śś o tej porze super kontrastują z trawkami. Lawenda zachwyca. U mnie taka ładna była 3 sezony i w tym sie poddała. No cóż. Gracilimusy i gigantusy u mnie tez zakwitły pierwszy raz. A i jeszcze zapuytam o cisy, które mają być przy ławeczce. jaką odmianę wybrałas i jak zamierzasz je prowadzić?
Witaj Aniu Cieszy mnie każdy kolor w ogrodzie. Choć kwiatów jest coraz mniej,to liście mają swoje pięć minut. Od piątku zapowiadają deszcze. ...Później nie będzie juz tak pięknie. Będę czyścić ogród i wiązać trawy na zimę.
Dziękuję bardzo za odwiedziny i gorąco pozdrawiam