Włąśnie Alinko natchnęłaś mnie!!! do ambrowca dosadzę red barona. Moja koleżanka obiecała mi dać sporo sadzonek, bo mój spod magnolii jeszcze się słabo rozrasta
Anetko myślę, ze do Twojego ogrodu to taki samotny wielki ambowiec byłby szczęsliwy. Do mojego ciasnego przywędrowały trzy ale za to chudziutkie
O takie
a tu wkopane, ale ich nie widać bo dopiero pękają im listki
A tak wyglądała rabata w trakcie rewolucji... przesadzane miskanty, liliwoce, trzmieliny, pięciorniki... uff wreszcie trochę to uporządkowałam ale nadal mam jakieś ale.... pomyślę i jesienią znów poprzesadzam
Już będą zdjęcia. Tylko padłam.... i nawet nie miałam sił wgrać zdjęć
Są krokuski. Gdy przekwitną rabata do przeróbki. zamiast runianki, która jest ciągle przypalana przez słońce będą carexy morrowi.
Julka ja dzisiaj wsadziłam moje żurawki do doniczek... Zakladam szkólkę wygryzionych przez opuchlaki. Lepiej w doniczkach niż mają całkiem zdechnąć....
Alinko z wnukiem ufffff
Ależ sie narobiłaś!
Melduje, że od dzisiaj ma dwie komory kompostownika, muszę jeszcze trzecią domówić i będę hodować złoto ogrodnika. Dzisiaj M calą jedna komore lrzezrzucił, huuura jesienia będzie juz złoto. Pięknie sie wszystko rozpkłada. Czy kompostem można kopczykować róże?
Wczoraj to ja ambrowce kupowalam. Ale było dzisiaj cudownie. A niech nawet jutro pada. Tak się narobiliśmy z M, że nie mam nawet siły zdjeć wkleić... Umieram
Malgosiu cycek teraz zupelnie inaczej wygląda. Pieknie wyprostowaliście rabatę, z ciurkadełkiem i kolejnymi bukszpanami jest miodzio!!!!
Na dodatek dosyć wąsko jest gdybyś zrobiła jak radziłam byłoby za ciasno. Zatem M miał rację Czy Ty teraz prostujesz wszystkie rabaty?