Agatko,
widzę szał magnoliowy u Ciebie. Ale nie dziwie się bo magolie są cudowne i z niecierpliwością czekam na kwitnienie mojej gwiaździstej.
Dzisiaj stałam sie szczęśliwą właścicielką klona Crimson Sentry. Niewielki (ok. 100cm ) ale piękny i nisko szczepiony, przybiegłam się pochwalić
Zdjęcia nie mam bo przed chwilą wróciłam do domu.
pozdrawiam
Ewuś nie ma zdjęć, nie było czasu o tym pomyśleć, jak widzisz piękny ogród, tak inny i odmienny od mojego, to wiesz mi, nie da się myśleć o zdjęciach, oczy rejestrują, a serce odbiera, a ja się sercem kieruję, nie cykaniem fotek, nie potrafię być jak paparrazi
Dzisiejsza sobota była wyjątkowa, nie tylko dla mnie, słońce = dobry nastrój, spełniamy nasze upragnione pragnienia wraz z nadejściem naszej upragnionej wiosny, czy to nie jest piękne
Nie było czasu na fotki, u Gusiarza jest tak pięknie, że zapomniałam, że w kręgosłupie coś mnie łupie, rozmarzyłam się i jeszcze planowaliśmy po cichu wspólny wyjazd w Dolomity
Oj tak Agatko, nic tak nie cieszy jak nadejście upragnionej wiosny i słoneczko.
Cieszę się że mogłaś popracować w ogrodzie, spotkanie z przyjaciółmi, miałaś piekny dzień
U mnie dzisiaj zastój w ogrodzie, pilny wyjazd rodzinny.
Zakup to czysty przypadek bo ja zaglądam do każdej przydrożnej szkółki. Czasami można na coś fajnego trafić.
Udanej niedzieli Agatko
Agatko... jesteś niezwykle ciepłą osobą... bardzo nam było z tobą miło... co tam fotki, jak tyle tematów do obgadania... będę oglądać... dostojność przedogródka
A liliowca, którego masz od nas możesz obejrzeć na ostatnich wpisach u nas w wątku.
Buźka