Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

ewsyg 19:06, 22 mar 2014

A gdzie zdjęcia ze spotkania ???
JoannA 19:09, 22 mar 2014

Agatko,
widzę szał magnoliowy u Ciebie. Ale nie dziwie się bo magolie są cudowne i z niecierpliwością czekam na kwitnienie mojej gwiaździstej.
Dzisiaj stałam sie szczęśliwą właścicielką klona Crimson Sentry. Niewielki (ok. 100cm ) ale piękny i nisko szczepiony, przybiegłam się pochwalić
Zdjęcia nie mam bo przed chwilą wróciłam do domu.
pozdrawiam
Madzenka 19:19, 22 mar 2014

Agania a gdzie fotki ze spotkania?
Moje magnolie dzisiaj oszalały
Agania 19:19, 22 mar 2014

ewsyg napisał(a)
A gdzie zdjęcia ze spotkania ???

Ewuś nie ma zdjęć, nie było czasu o tym pomyśleć, jak widzisz piękny ogród, tak inny i odmienny od mojego, to wiesz mi, nie da się myśleć o zdjęciach, oczy rejestrują, a serce odbiera, a ja się sercem kieruję, nie cykaniem fotek, nie potrafię być jak paparrazi
Agania 19:44, 22 mar 2014

JoannA napisał(a)
Agatko,
widzę szał magnoliowy u Ciebie. Ale nie dziwie się bo magolie są cudowne i z niecierpliwością czekam na kwitnienie mojej gwiaździstej.
Dzisiaj stałam sie szczęśliwą właścicielką klona Crimson Sentry. Niewielki (ok. 100cm ) ale piękny i nisko szczepiony, przybiegłam się pochwalić
Zdjęcia nie mam bo przed chwilą wróciłam do domu.
pozdrawiam

Dzisiejsza sobota była wyjątkowa, nie tylko dla mnie, słońce = dobry nastrój, spełniamy nasze upragnione pragnienia wraz z nadejściem naszej upragnionej wiosny, czy to nie jest piękne
Agania 19:53, 22 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Agania a gdzie fotki ze spotkania?
Moje magnolie dzisiaj oszalały

Nie było czasu na fotki, u Gusiarza jest tak pięknie, że zapomniałam, że w kręgosłupie coś mnie łupie, rozmarzyłam się i jeszcze planowaliśmy po cichu wspólny wyjazd w Dolomity
JoannA 19:54, 22 mar 2014

Agania napisał(a)

Dzisiejsza sobota była wyjątkowa, nie tylko dla mnie, słońce = dobry nastrój, spełniamy nasze upragnione pragnienia wraz z nadejściem naszej upragnionej wiosny, czy to nie jest piękne

Oj tak Agatko, nic tak nie cieszy jak nadejście upragnionej wiosny i słoneczko.
Cieszę się że mogłaś popracować w ogrodzie, spotkanie z przyjaciółmi, miałaś piekny dzień
U mnie dzisiaj zastój w ogrodzie, pilny wyjazd rodzinny.
Zakup to czysty przypadek bo ja zaglądam do każdej przydrożnej szkółki. Czasami można na coś fajnego trafić.
Udanej niedzieli Agatko
Agania 21:04, 22 mar 2014

JoannA napisał(a)

Oj tak Agatko, nic tak nie cieszy jak nadejście upragnionej wiosny i słoneczko.
Cieszę się że mogłaś popracować w ogrodzie, spotkanie z przyjaciółmi, miałaś piekny dzień
U mnie dzisiaj zastój w ogrodzie, pilny wyjazd rodzinny.
Zakup to czysty przypadek bo ja zaglądam do każdej przydrożnej szkółki. Czasami można na coś fajnego trafić.
Udanej niedzieli Agatko

Joasiu dziękuję, niedziela też zapowiada się obiecująco
gusiarz 21:05, 22 mar 2014

Agatko... jesteś niezwykle ciepłą osobą... bardzo nam było z tobą miło... co tam fotki, jak tyle tematów do obgadania... będę oglądać... dostojność przedogródka

A liliowca, którego masz od nas możesz obejrzeć na ostatnich wpisach u nas w wątku.
Buźka
malgorzata_s... 21:11, 22 mar 2014

No cała Agania Myśląca sercem i zachwycająca się każdą roślinką brak fotek musi w takiej sytuacji zostać wybaczony