Pochwalę się jakie sobie różyczki zamówiłam, tańczę z radości,bo to moje największe chciejstwa Baron Girod de l'Ain (Reverchon 1897) Eden Rose 85 First Lady Aphrodite Pomponella Pashmina
Posortowałam sobie właśnie zdjęcia i zrobiłam galerię najładniejszych moim zdaniem Dla Ciebie moje margaretki w miskancie
Fotek nie ma bo jest większy bałagan niż na początku. Wykopane rowy na kable i rury. Jak pogoda jutro dopisze to bałagan się zmniejszy bo jutro planujemy zakopać w/w właśnie. Klona chyba sama uśmierciłam...przesadzany był pod koniec lata, rósł w słońcu - stracił wszystkie liście i w tym momencie jeszcze go przesadziliśmy - i pewnie dlatego usechł...trudno. Aczkolwiek troszkę mi jednak szkoda, że akurat klon...ten klon. Kurcze...nasza lokalna gazeta pokazuje jutro u nas deszcz...tylko nie to!!
Mam dziś dla Was wiadomośc. Tysiace razy pytaliście o termin emisji ,,Mai w ogrodzie" z mojego ogrodu, więc dzis juz wiem: Niedziela wielkanocna 20 kwiecień. Miłego dnia wszystkim życzę.
tu ambrowiec jesienią
Bo nie ma kiedy zrobić. Z pracy wracam późno, w dodatku ostatnie dni leje. W tamtym (pięknym) tygodniu byłam na nartach i tak schodzi, ale obiecuję, że się poprawię