Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

dominika_rew 20:12, 21 mar 2014

Ale mega zmiany! Nawet nie poznałam, że to jest to samo miejsce bukszpany dadzą czadu na pewno, tym bardziej, że są posadzone w dwóch rzędach. bardzo ciekawa jestem co tam dalej wkomponujesz pozdrowienia!
Madzenka 20:27, 21 mar 2014

Lukasz świetnie widać na zdjęciach postępy prac. Idealnie źwyopłocik wygląda na fotkach!
Agania 22:23, 21 mar 2014

Potwierdzam słowa Marzenki, postępy widać, piękna bukszpanowa obwoluta poszerzona rabata, thuje posadzone, nie małe, wiec to musisz odczuwać najbardziej, tak jak ja po dzisiejszym dniu i kostak ułozona to dużo nie mało, moje gratulacje poszalałeś, tu jeszcze weekend przed nami

Wiosna, wiosna przyszła, pięknie ją przywitałeś

Ziemię masz spoko, może mniej cię boli w pleckach, bo ja plecków nie czuję

Smutne jest to też co poczytałam o dostawie z allegro buksików, moje allegrowe wrzosy po zimie muszę wysprzątać, tylko garstka się przyjęła, ale buksiki i tak dobrze wyglądają w porównaniu do moich wrzosów

Prawdziwy Herkules z Ciebie

Pisałam już kiedyś, że jesteś żurawkowym królem

Mala_Mi 23:21, 21 mar 2014

Jutro nadrobie zaleglosci. Pamietaj o galazkach.... wielkie dzieki.... ♡♡
Z telefonu zle sie czyta i pisze ale serducha moge wstawiac.
anna_g 23:52, 21 mar 2014

Łukasz nie czaruj że nie widać postępów... widać i to jak... oglądnełam cały serialik z ostatnich prac i bardzo mi się podoba. Posadzone buksy też wyglądają bardzo ładnie choć rozumiem Twoje początkowe zdenerwowanie - ale to Ci sie szybko zagęści. Też myślę, że trzeba je przyciąć.
Gratuluję wygranej w konkursie No i skoro jestem żurawkowym królem to ja do Ciebie jutro wpadnę z zapytaniem co to mam za żurawki w ogrodzie (w ilości dwie odmiany ale i tak nie znam )
Super Ci idzie. Pozdrówka i siły na jutrzejsze plany życzę
Luki 00:23, 22 mar 2014

Dominiko oo włąśnie i o to chodzi o tych starych przerośniętych krzewach trzeba zapomnieć, a zmiany mają być 100%, czy na lepsze? to się okaże po wszystkich nasadzeniach

Marzenko na żywo też nie wygląda najgorzej o dziwo przytne z osobn każdą gałązke, aby się ładnie zagęścił i dopiero po przyrostach będę prosto formował.

Agata tujasy troszke ciężkie były nie powiem, ale jakoś je przewlokłem po ziemi Wyglądają teraz fatalnie... potrzebują czasu na zagęszczenie i będą ładne. W plecki mniej boli, ale podlewać trzeba baaardzo często. Królem nie jestem co najwyżej mam sąsiada o takim nazwisku Przypomniałąś mi, że nie oczyściłem 99 sadzonek żurawek, kolejne zadania na jutro dochodzą.
Zamiast się w weekend wyspać trzeba wcześnie wstać

Aniu mirt stał w zbyt ciepłym pokoju i zgubił większość liści, ale podetne i powinien ładnie się zazielenić zawsze tak robie i działa, a gałązki będą jak znalazł

Druga Aniu dziękuje za gratulacje Pytaj o żurawki może będę znał.
Na żywo to ja zmiany widze bo bardzo łyso się zrobiło dobrze, że żywopłocik doszedł terminowo przynajmniej nie straszy pustką
admete 05:56, 22 mar 2014

Łukasz jak to nie widać postępów .
Widać i to jakie!!!!!!

Kawał roboty odwaliłeś - rabata już wygląda fajnie, obwódka bukszpanowa cudniasta

Życzę udanego dnia - a pogoda wreszcie sprzyja więc będzie pewnie co oglądać wieczorem
Luki 08:45, 22 mar 2014

Postępy to ja szczególnie czuje w kościach
Właśnie uciekam na szkółko branie po drzewo, będę dumal czy brać buka Tricolor czy śliwe Pisardi. Liczę, że jeszcze coś sensownego się nawinie, ale jadę z żelazną listą i nic z poza niej w moim 'koszyku' nie wyląduje
Krys 10:43, 22 mar 2014

Łukasz postępy ogromne i bardzo mi się podoba,będę podglądac
Luki 10:57, 22 mar 2014

Ja wiedziałem, że to się źle skończy, ale pilnie potrzebna pomoc
Zakupiłem sobie dzisiaj takiego pięknisia
Teraz pytanie jaki trzeci stożek kupować? Mniejszy od tych dwóch, czy dopasować wysokość po środku ?
Podkreślam, większego nie planuje bo byłbym bankrutem, a reszta rabaty była by bez roślin

Kupiłem też śliwe Pissardi, jdnak troszke za wysoka, ale już trudno.
Proszę o opinie bo będę dzisiaj sadził