w Zakopanym jest taki domek mnie się tam nie podobało
winogron juz zjadłam pierwszy rok owocował i było mało odmiana "Isabella" słodka wczesna jak dla mnie deserowa ...polecam kazdemu kto lubi słodki winogron
Muszę to jakoś wszystko uporządkować ,mieć w końcu jakiś plan bo to już ręce bolą od tego bezsensownego sadzenia. Teraz sadzimy tuje wokół ogrodzenia. Ale tylko z przodu i jeden bok. Czy muszę je jakoś podsypywac korą? Mąż uchrzanil się na jakieś zrębki Ale wątpię czy to dobry pomysł. Myślałam że będzie o wiele łatwiej.
Bardzo cieszę się, że znajdujesz czas dla mojego ogrodu.... Nie lubię monotonii, dlaczego ogród mój jest trochę szalony. Dekoracje ogrodowe uwielbiam.... Cudownie jest mieć taką bratnią duszę jak Dorotka. Nakrecamy się bardzo...
Pozdrawiam gorąco.....
W ubiegłym roku kupiłam za późno i nie zdążyły zakwitnąć. Już kiedyś pisałam, że lilie potrzebują od 60-90 dni aby zdążyły zakwitnąć.
Wacławie aż się zarumieniłam, natura jest nie do podrobienia.
Aniu, uwielbiam kolorowe ogrody. Twój do takich należy. Emanuje z nich taka energia..... Kiedy jesienią zaczyna wszystko przekwitac, kolory wykorzystuję w dekoracjach.
Dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa.
Pozdrawiam gorąco