A wiesz...że ja sobie właśnie pomyślalam, że chętnie bym zobaczyła właśnie swój ogród oczami Agi?!
Oj...Aga....nie wybierasz się nad morze Zapraszam na niedzielny spacer
Ta wielkość 15 m do wielkość docelowa w przyszłości, po 20 latach. Teraz może być mniejszy, ale niezbyt bym chciała jakąś sadzonkę drzewka w wysokości 60-100 cm, bo mi w ogrodzie zniknie, no i mam obawy, że nie doczekam, aż urośnie
Marzena podziwiam Cię za zapał do planowania, przesadzania, tworzenia, za to, że tym wszystkim się z nami dzielisz, że masz tyle energii.
Miłego weekendu życzę.
Nie muszę chyba pisać, że zaglądam na bieżąco, jak chyba większość osób na forum, rzadziej się odzywam
Dziękuję Danusiu.... staram się doceniać tę wyjątkową słoneczną jesień...te fotki robiłam dziś podczas pierwszej od wieków mżawki....to znaczy udawało, że mży... z naciskiem na UDAWAŁO zresztą widzisz sama co to za mżawka
Ha, ha z tym obsługiwaniem to jest tak, że dopóki nic nie chcesz to każdy mówi: Jak będziesz coś potrzebowała, to mów", ale jak coś trzeba to każdy zajęty. A jak sama zlazłam z sypialni na dół, to słyszę: " Na dole jesteś?, to zrób mi herbatę." Mąż oczywiście zapracowany przed komputerem się zorientował, że chyba już zdrowa jestem skoro na nogach stoję
Ale już mi lepiej, ścięgno trochę boli, ale to pikuś. Na sobotę się szykuję kompościk przerzucić, żeby szybciej był gotowy
Danusiu, twoje umbry są na właściwym miejscu. Ładnie się tam prezentują. Graby - sama nie wiem, czy dam radę ciachać w odpowiedni sposób. Jesienią mam mało czasu na ogród, wiosną podobnie. M wrócił do pracy, więc nie będzie miał czasu na pomoc.
Będzie zimowy dylemat w związku z przypłociem. Wczoraj M zameldowałmi, że zamówił bramę wjazdową na podwórko. W końcu skończy się latanie obcych psów na nasze podwórko
Danusio ten klon jest obłedny, tulipanowiec imponuje wielkoscia ... Zazdroszcze Ci, ze masz miejsce w którym drzewo moze sobie swobodnie rosnac i sie prezentowac u mnie brak takowego .
Dam Ci znac o drzewkach bo juz Goczałkowicach z babkami rozmawiałam ze marcu maja byc graby kolumnowe tez jestem ciekawa za ile
Jola pisałam u siebie, ale nie wiem, czy zajrzysz. Odnośnie drzewek wklejam :Jak gdzieś spotkasz jakieś ciekawe drzewko w naszych okolicach to melduj.
Myślałam też o klonie Red Sunset, ale nie wiem, czy uda się go u nas kupić. Wg opisu to dosyć zgrabne drzewko i widziała zdjęcie chyba u Alinki u stóp klasztoru. Ma też tulipanowca, ale na chwilę obecną mamy postanowienie, ze tylko drzewa, których nie trzeba będzie ograniczać
Violka nadrabiam u Ciebie, dobrze, że w miarę spokojnie było i dałam rady. Jednak ten ostatni weekend trochę na ograniczył czas na forum.
Kuruj się i wykorzystuj, że może Cię ktoś obsługiwać . W końcu chora jesteś
Cieszę się że z sunią wszystko w porządku. Tak to jest, jak ostatnio na forum przeczytałam, że na drodze, za zakrętami prędzej czy później pojawi się prosta.
Oby jak najdłużej bez zawirowań czas powolutku płynął