Ty masz duza wyobraznie skoro tyle u mnie widziałes musiałesz szybko biegac u mnie dopiero poczatki .... I to takie mało spektakularne ochy tylko nad tarasem sOm a reszta sie kula powoli . Same gadulstwo i krajobrazy
Zapraszam czesciej
Mam taki kat i tam chciałabym sie osłonic takim kolorowym wiekszym drzewem ....cały czas dumam ogladam. Dzieki za pomysł i pisz obowiazkowo jak jeszcze cos wymyslisz
Danusio ten klon jest obłedny, tulipanowiec imponuje wielkoscia ... Zazdroszcze Ci, ze masz miejsce w którym drzewo moze sobie swobodnie rosnac i sie prezentowac u mnie brak takowego .
Dam Ci znac o drzewkach bo juz Goczałkowicach z babkami rozmawiałam ze marcu maja byc graby kolumnowe tez jestem ciekawa za ile
Grujecznik jest śliczny. U mnie rośnie gęsto bez żadnego przycinania. Wiosną jako jedno z pierwszych drzew ma liście. A jesienią pięknie się wybarwia ... Ja mam tę dużą odmianę, ale nie rośnie bardzo szybko. Raczej spokojnie a jeśli będzie za duży można go ciąć.
Buźka.... na truskawki wiosną serdecznie zapraszam
Moje berberysy ładnie zaczynaja przybierac kolorki az miło popatrzec. Jak je mam przycinac na wiosne ....sama nie wiem jak je chce prowadzic chyba strzeliscie tylko gesto.