Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 19:32, 07 lis 2014

Nie dam rady na resztę pytan odpowiedzieć bo lecę na jogę, trzeba kręgosłup przygotować do jutrzejszych prac ogrodowych
bdan 19:47, 07 lis 2014

Marzena podziwiam Cię za zapał do planowania, przesadzania, tworzenia, za to, że tym wszystkim się z nami dzielisz, że masz tyle energii.
Miłego weekendu życzę.

Nie muszę chyba pisać, że zaglądam na bieżąco, jak chyba większość osób na forum, rzadziej się odzywam
Magda70 20:02, 07 lis 2014

Ja się Twoimi rabatami zachwycałam już dwa lata temu...dla mnie już wtedy były idealne i nie sądzilam, ze może być lepiej...o ja glupia
A jak teraz patrzę na to porównianie...to jednak wtedy "troszkę" łyso bylo...a teraz idealnie. No prawie idealnie ...bo przecież już cię korci aby coś zmienić...

Ciekawe co będzie za następne dwa lata....?!
lojalna_ 20:12, 07 lis 2014

Marzenko i zapomniec nie mozna, ze gdyby nie Twoja energia, praciwitosc i fenomenalne poczucie stylu i gust to same roslinki nie uczyniły by tak cudownego obrazu.

Wszystko sobie za pozwoleniem zapisałam i poogladam spokojnie ....

Taka wiedza mnie cały czas zawstydza , troche czasu potrzeba i doswiadczenia ale motywuja takie piekne zmiany
AgnieszkaW 20:36, 07 lis 2014

Marzenko, Twój ogród nigdy się nie znudzi, zawsze z wielką chęcią i ciekawością goszczę się u Ciebie Dzisiaj pooglądałam Twoje retrospekcje, a potem poszłam oglądać swoje stare foty z ogrodu - masakra. Pomyśleć, że kiedyś byłam z niego taka dumna Buziak
Luki 21:17, 07 lis 2014

Przeglądam tą metamorfoze już któryś raz z rzędu i się nadziwić nie moge i tak sobie tylko wzdycham Mam nadzieję, że u mnie graby też tak urosną. Mam w sumie pytanie w jakim rozstawie posadzone są Pissardi?
Ja to nie moge się doczekać tej pergoli, a ławeczki z gabionów też będą?
Co do mebli to ja strasznie jestem ciekaw co mój tata wymodzi z mojego 'projektu' na dizajnerskie, a raczej minimalistyczne meble ogrodowe
Loosiuu 22:11, 07 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ha wczoraj cała debata ogrodniczek na ten temat była. Gabi i Wieloszka sie spieraly o klony

Gdzie? przegapiłem!
Madzenka 22:27, 07 lis 2014

Loosiuu napisał(a)

Gdzie? przegapiłem!

Na żywo, nie wirtualnie
Madzenka 22:31, 07 lis 2014

Luki napisał(a)
Przeglądam tą metamorfoze już któryś raz z rzędu i się nadziwić nie moge i tak sobie tylko wzdycham Mam nadzieję, że u mnie graby też tak urosną. Mam w sumie pytanie w jakim rozstawie posadzone są Pissardi?
Ja to nie moge się doczekać tej pergoli, a ławeczki z gabionów też będą?
Co do mebli to ja strasznie jestem ciekaw co mój tata wymodzi z mojego 'projektu' na dizajnerskie, a raczej minimalistyczne meble ogrodowe

Lukaszu na długosci 33 m mam 6 pisardi sadzonych po 2 szt w odstępach jakich? Już nie pamietam... Jutro sprąwdzę, chyba co 1,5 m

Gabiony mają byc przy kolejnej pergoli, ktorej na razie nie mam w planach. Zasloniłabym sobie widok na trzmielinki za magnolią.
Madzenka 22:33, 07 lis 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Marzenko, Twój ogród nigdy się nie znudzi, zawsze z wielką chęcią i ciekawością goszczę się u Ciebie Dzisiaj pooglądałam Twoje retrospekcje, a potem poszłam oglądać swoje stare foty z ogrodu - masakra. Pomyśleć, że kiedyś byłam z niego taka dumna Buziak

Aga to najdziwniejsze, tak nam się wydaje że jest pięknie... A po kilku latach stwierdzamy, źe wszystko było do poprawki...