Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:30, 28 cze 2014

Do góry
No to lecimy

Przed cięciem

W trakcie

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:22, 28 cze 2014

Do góry
Cudnie jest A ostróżki przy liliowcach będą idealnie wyglądać
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:41, 28 cze 2014

Do góry
Danusiu to teeeen ogród przy rezydencji z białymi marmurami we wnętrzu?? Do którego mnie wzięłaś przed CHFS? Cudnie wygląda!!!

A Twoje topiary to czysta perfekcja - myślałem, że swoje mam różne, a tu na zdjćiach wyszło, że krzywe... I jak tu je pokazac na światło dzienne?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:34, 28 cze 2014

Do góry
Sebek duże brawa i powodzenia w dalszej edukacji

i muszę wyznać iż tę pracę o ogrodach, której zdanie kiedyś przytoczyłeś chętnie bym przeczytała ... ten fragmencik bardzo był intrygujący
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:29, 28 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Za chwilę znowu Was nimi ponudzę

To ja już zajmuję wygodną pozycję przed monitorem bo pięknych fotek nigdy dość.
Gratuluję zdanej matury. Teraz możesz śmiało po indeks startować.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:28, 28 cze 2014

Do góry
jula81 napisał(a)

Zrób sobe ... będzie ładnie .Obwódki bukszpanowe porządkują rabaty Ogrodowisko mnie nimi zauroczyło

Duuużo z tym roboty.. Może jutro to ogarnę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:21, 28 cze 2014

Do góry
bartek_luberda napisał(a)
Piękne kolorki U Ciebie na rabatach

Za chwilę znowu Was nimi ponudzę
I co dalej w moim ogrodzie ? 20:59, 28 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Tuje powinny szybko urosnąć - najwyżej hortensje będą robić za żywopłot A rabatę na froncie na razie jest ładna - ale na pewno wymaga przerzedzenia, bo te rośliny są duuuże po latach Nie lubię świerków białych, bo często chorują...

Sebku, ja tych świerków miałam około 10szt na tej rabacie i wczoraj właśnie je wyeksmitowałam z ogrodu.zostało mi jeszcze tylko 2 szt konika ale tez długo ich nie potrzymam w ogrodzie. Odwiedzę szkółkę i na ich miejsce będzie coś inneg .W palnie mam na ich miejsce posadzić miłorząba na pniu -Ginkgo biloba.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:46, 28 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja ze ścinek mam obwódkę na bylinówce - i nie wiem czy z tegorocznych nie zrobić sobie po całości tych rabat... Się okaże

Zrób sobe ... będzie ładnie .Obwódki bukszpanowe porządkują rabaty Ogrodowisko mnie nimi zauroczyło
MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi 19:56, 28 cze 2014

Do góry
Karmnik byłby OK, ale szybko się starzeje... Okazy cisów pięęęekne! Wytężyłem wzrok do granic możliwości i znalazłem kocimiętkę - powinno być OK Ale bukszpany bym od razu zagęścił, żeby mieć tą bazę

A jak bym zrobił taki mały ogród? Minimalistycznie - z roślin zimozielonych i niewymagających - minusem byłoby, że nie zmieniałby się zbytnio z porami roku - a chyba to lubimy najbardziej Możesz sobie zerknąć na moje piny i może Cię natchnie na coś innego
http://www.pinterest.com/sebastiancholew/ogr%C3%B3d-nowoczesny/
I co dalej w moim ogrodzie ? 19:39, 28 cze 2014

Do góry
Tuje powinny szybko urosnąć - najwyżej hortensje będą robić za żywopłot A rabatę na froncie na razie jest ładna - ale na pewno wymaga przerzedzenia, bo te rośliny są duuuże po latach Nie lubię świerków białych, bo często chorują...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:40, 28 cze 2014

Do góry
jula81 napisał(a)
Ja też dziś będę ciąć bukszpanki moje - właśnie zamierzam wykorzystać ścięte na sadzonki bo mam plan jeszcze z bukszpanami pod płotem
Ps Zerknij do mnie Sebku w wolnym czasie.Dodałam nowe zdjęcia i nie wiem czy dobre robię poczynania.

Ja ze ścinek mam obwódkę na bylinówce - i nie wiem czy z tegorocznych nie zrobić sobie po całości tych rabat... Się okaże
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:38, 28 cze 2014

Do góry
Ozz napisał(a)
Sebku - chodź do mnie na porady ogrodnicze, mam nadzieję, że finalne

Za chwilę przyfrunę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:35, 28 cze 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Cieszę się że wyniki egzaminu pozwolą Ci dalej startować i spełniać plany i marzenia
a to jest taka radość jak to że malutka sadzonka werbeny od Ciebie w tym roku pokazała już swoje piękno-czyli jakąś znakomitą jak na mój grunt wysokość

Mojej jeszcze dużo brakuje do kwitnienia - ale najważniejsze, że Twoja zakwitła Nie wiem jaką wysokość Twoja, ale moje jak kwitły dwa lata temu miały około metra
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:29, 28 cze 2014

Do góry
Ogrodeczek napisał(a)

Sebku masz wspaniały ogród a kwiaty co jeden to piękniejszy Cudownie!!!

Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję i również pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:28, 28 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ten kawałek będzie zmieniany

Sebku masz wspaniały ogród a kwiaty co jeden to piękniejszy Cudownie!!!

Pozdrawiam serdecznie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:55, 28 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Hortensje już?? No i mamy trzeci biegun ciepła - Wrocław, Rzeszów i Łomża A zachwaszczonego trawnika chyba nie widziałaś - mój się zebrał już po oprysku, ale po upałach nie może... A nawóz nadal się nie rozpuścił mimo ulew...Mus podlewać
Sebek to tylko z daleka tak 'ładnie' wygląda... ileż ja się wcześniej nawyrywałam ręcznie chwaściorów.
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:17, 28 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Z koszyczków to chyba jeszcze nic - gorzej z ziemi się wyciąga po jednej cebuli - mi jeszcze się zachciało to robić podczas upałów i ziemia była sucha...Nigdy więcej!

Zgadzam się z ziemi to nie lada wyczyn i zawsze coś tam zostanie - dlatego to jest duży plus koszyków

Fakt przy sadzeniu trzeba doły wykopywać i równo ustawiać.....ale jest szansa na odzyskanie cebul .

Ja w zeszłym roku szukałam tak cebul w donicy pod oknem.tylko ziemię tam miałam miękką a i tak roboty po pachy

Ale na jesień będziesz miała sadzenia

Ciekawe czy będę miała ochotę na dokupowanie nowych hahahahahahaha
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:07, 28 cze 2014

Do góry
Nacieszyłem oczy pięknymi obrazkami - Burgundy Ice pięknie konweniuje z resztą W ogóle wszystko u Ciebie konweniuje!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:57, 27 cze 2014

Do góry
Hortensje już?? No i mamy trzeci biegun ciepła - Wrocław, Rzeszów i Łomża A zachwaszczonego trawnika chyba nie widziałaś - mój się zebrał już po oprysku, ale po upałach nie może... A nawóz nadal się nie rozpuścił mimo ulew...Mus podlewać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies