Dziś na szybko tylko krótka informacja W dniu wczorajszym udało się dokończyć staw Bo w nocy spadł niezły deszcz. Ale dzisiaj to tylko "wygłaszczemy" teren wokół.
Na kursie gościliśmy ekipę Mai w ogrodzie, więc sporo będzie można zobaczyć.
Moja kolekcja doczekała się nawet kamery
fajnie jak już tak robota na czysto idzie bardzo jestem ciekawa finału ... i mówisz, że płyty pod płytami ehhh te niespodzianki.
Polinka ja chyba się zdecyduje na Wróblewskiego,te co mi polecałaś mówi, że zostają mu tylko sadzonki takie ledwo 20 cm - ale jeszcze się waham do poniedziałku daje sobie czas na decyzję te niskie cisy masz posadzone w zamian za żywopłot z bukszpanów
Ewo z tym plewieniem to maja dużo racji ...trudno znaleźć wykwalifikowanego plewiacza
ja po ścięciu bylin wtykałam przy każdej kępie znacznik żeby własnie wiosna nie wyplewić moich kwiatków
czy dzis po kilku latach znajomości bylin (tylko tych które sa u mnie i tylko o tych myślę!) umiałabym je rozpoznac wiosną po dwóch listkach w innym ogrodzie? ....nieliczne pewnie tak ale jest to bardzo mała grupa niestety ...to samo dotyczy traw.
Asiu.
A czym Ty się przejmujesz. Ja osobiście uważam, że miskant Kleine Fontaine jest ładniejszy od Gracillimusa. Przynajmniej ma to na co czekamy cały sezon.
A Gracillimus? Albo zakwitnie albo nie.
Twoje trawki w przyszłości będą takie: