Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:57, 20 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Niedawno posadzone rododendrony już zaczynają przekwitać. Ale w takiej masie wyglądają cudownie
Rabata jeszcze nieskończona - mus coś posadzić przed rh. Na razie mam pomysł na tatarak biało obrzeżony.

O.. ale super Mamy podobne rabatki, świerk, kółeczko żwirkowe i bukszpany U Ciebie w wersji XXL
Ogród do kwadratu 13:12, 20 maj 2013

Do góry
A ja wpadam śladem Noemi i ile musiałam się stronek cofnąć, żeby pierwsze zdjęcia ławeczki z ogniskiem obejrzeć Mam dokładnie taki sam pomysł, jak Twój już zrealizowany Tylko ja muszę donicę dopiero wybudować, żeby ławeczkę do niej przytwierdzić M. obiecał mi realizację wiosną, więc do 21 czerwca jeszcze ma trochę czasu
Niesamowicie prezentują się roślinki na tle białej ściany - wszystko wygląda bardzo czysto, elegancko Jestem naprawdę pod wrażeniem!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:20, 20 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Irenko - bo już zapomniałam co obiecałam: mój klonik nie jest palmowy, tylko taki zwykły Crimson Sentry.
Buziak

Wieloszko dziękuję, zapisałam sobie, jest cudny, ale cięcie pierwsze jak by co, proszę zrób u mnie ty, jesli czas pozwoli
buziaki
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:01, 20 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

No super pomysł (to było z ironią, której nie widać na piśmie ) Jak posadzę tysiąc cebul (bo tylko taka ilość będzie widoczna u mnie), to wysadzanie, przesadzanie bądź dosadzanie to galernicza praca...

Aguś, Ty w byliny idź
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:43, 20 maj 2013

Do góry
Irenko - bo już zapomniałam co obiecałam: mój klonik nie jest palmowy, tylko taki zwykły Crimson Sentry.
Buziak
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:40, 20 maj 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

oooo....widzę, że Irenka jak ja nie wykopuje . Jak zdechną, to dosadzę

No super pomysł (to było z ironią, której nie widać na piśmie ) Jak posadzę tysiąc cebul (bo tylko taka ilość będzie widoczna u mnie), to wysadzanie, przesadzanie bądź dosadzanie to galernicza praca...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:37, 20 maj 2013

Do góry
AlicyaLK napisał(a)

Serio nie wykopujesz? I ładnie kwitną? Który rok? Ja bym chciała tulipany, ale wykopywanie mnie przeraża!

Z tego powodu każdej jesieni dezerteruję ze sklepów z cebulowymi
Właśnie oglądam Twoje projekty
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:36, 20 maj 2013

Do góry
Hmmm, skoro Tobie rosną bez wykopywania, to może i ja spróbuję
Już prawie zapomniałam, że obiecałam - mój klon nie jest palmowy, tylko zwykły i nazywa się Crimson Sentry
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:31, 20 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Irenko, ja też podziwiam zapał mojego M., mam nadzieję, że nie skończy się on zbyt szybko, bo jeszcze duuuużo pracy nas czeka
Ale miejże litość - 1000 tulipanów ??? Sadzenie mnie nie przeraża, ale to wykopywanie??? Czy są jakieś tulipany, których nie trzeba wykopywać? Ale masz rację, żeby był jakikolwiek efekt na mojej przestrzeni, trzeba by iść w tysiące sztuk...

ja nie wykopuję i rosną
dzięki za fotki i spotkanie i pyszne babeczki, zjadłam aż 2!! ale w końcu nietuczące
Borówcowy raj 09:50, 20 maj 2013

Do góry
Borbetko - ależ te Danici u Ciebie IDEALNE!!! Moje wciąż czekają na cięcie. Rabatki z obwódkami bukszpanowymi wyglądają bardzo elegancko, a żurawki - wypasione
Widzę, że thuja (chyba Aurea Nana) na coś choruje - zobacz, czy nie ma takich małych, czarnych, mocno owłosionych gąsieniczek. Moje thuje tak wyglądały jak żerowała na nich niejaka "brudnica nieparka".
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:36, 20 maj 2013

Do góry
Niesamowicie szybko wszystko rośnie - zwłaszcza u Ciebie Rh boskie i wciąż zachwycają tulipany!!! O tej porze roku zawsze żałuję, że ich nie mam, tylko potem do jesieni trudno wytrwać w postanowieniu wyboru, zakupu i posadzenia cebul Zatem jesienią przypomnij mi plissss, jak się zachwycałam i żałowałam
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 08:41, 20 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Aga, jak pięknie u Ciebie!!! No tym razem to się postarałaś z fotkami Czosnki po prostu boskie! W tym roku nie ma lipy - jesienią biorę się za sadzenie cebul, żeby potem wiosną nie żałować, że nie mam tulipanów i czosnków. I podziwiam Twoje tempo - sobotnie zakupy już posadzone, a moje choć znacznie mniejsze, jeszcze postoją z tydzień na podjeździe

Aguś, ja też wiele nie kupiłam
Spieszyłam się, bo chmura wisiała i myślałam że od razu będzie darmowe podlewanie.....ale się przeliczyłam
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 23:00, 19 maj 2013

Do góry
Aga, jak pięknie u Ciebie!!! No tym razem to się postarałaś z fotkami Czosnki po prostu boskie! W tym roku nie ma lipy - jesienią biorę się za sadzenie cebul, żeby potem wiosną nie żałować, że nie mam tulipanów i czosnków. I podziwiam Twoje tempo - sobotnie zakupy już posadzone, a moje choć znacznie mniejsze, jeszcze postoją z tydzień na podjeździe
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:10, 19 maj 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Super razem wyglądacie A co ciekawego nakupowałyście? Po ilości reklamówek widać, że zakupy udane

Ja już dziś zapraszam do mnie, jeśli tylko macie czas i ochotę, tylko ustalcie między sobą kiedy Wam pasuje Miłej niedzieli, pozdrawiam serdecznie

Ja tylko 12 żurawek i parę rojników, ale dziewczyny poszalały Jednemu gościowi wykupiły prawie wszystkie orliki
Anitko ochotę na odwiedziny i pogaduchy to my mamy zawsze - gorzej z czasem... Wczoraj nie mogłyśmy ustalić terminu pasującego wszystkim na kawę u mnie Coś wymyślimy
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:56, 19 maj 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Fajne nam wczoraj było . Szkoda, ze nam nikt zdjęć z boku nie zrobił gdy byłyśmy w amoku zakupowym

Jako że sama w tym amoku byłam, nie przyszło mi do głowy Was focić
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:54, 19 maj 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Miło Was widzieć I jak miło widzieć jak zdrowo się odżywiacie

O przepraszam bardzo! Tylko kawa była z Mc, a babeczki własnej produkcji, nie tuczące
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:32, 19 maj 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Jak miło Was pooglądać takie uśmiechnięte i z roślinkami ...i cosik dla ciała teź siem znalazło ,jak widać Zazdraszczam
Spotkania nieoficjalne 14:47, 19 maj 2013

Do góry
Spotkanie Grupy Wrocławskiej - 18.05.2013
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1097-duzy-ogrod-malej-ogrodniczki-1?page=438#post_4

Wieloszka napisał(a)
Ogrodniczki na kiermaszu

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:44, 19 maj 2013

Do góry
Dzięki za spotkanko - ślicznie wyszłaś na fotkach Dbaj o moje powojniki

Wersja mini mini 11:31, 19 maj 2013

Do góry
Justynko, buziaki niedzielne zostawiam i fotkę orlikowego szaleństwa

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies