Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Evchen 01:21, 20 maj 2013

Pomysł na palenisko super! Świetnie współgra z rabatami
wpadły mi w oko Twoje kwiaty:
gusiarz napisał(a)

Cóż to takiego?
gusiarz 10:06, 20 maj 2013

Witaj Evchen - ta roślinka to szałwia omszona - pięknie i długo kwitnie, niewybredna
Diana 10:09, 20 maj 2013

gusiarz napisał(a)

Wspaniały pomysł !!! Praktyczne i wygląda świetnie
pozdrawiam
noemi 12:00, 20 maj 2013

gusiarz napisał(a)
Mam również białe czosnki - one też są niezwykłe...

Niedawno eM zmajsterkował linki do powojnika. Pomalutku sobie rośnie...

Aga , wpadam na chwile na forum, przeleciałam pismo obrazkowe , zachwycam się wszystkim u Ciebie

Mam pytanko ...odnośnie powojnika , jak Twój M. zamontował te linki ? czy to są l.stalowe? i tą ławeczkę jakie ma wymiary ...i gdzie kupiłaś ? zdradź proszę

edit: jeszcze raz się gapie na to zdjęcie !!! jak rośnie ten powojnik? w tej donicy szarej, co pokazywałaś wcześniej?

palenisko świetne !!!!
Wieloszka 13:12, 20 maj 2013

A ja wpadam śladem Noemi i ile musiałam się stronek cofnąć, żeby pierwsze zdjęcia ławeczki z ogniskiem obejrzeć Mam dokładnie taki sam pomysł, jak Twój już zrealizowany Tylko ja muszę donicę dopiero wybudować, żeby ławeczkę do niej przytwierdzić M. obiecał mi realizację wiosną, więc do 21 czerwca jeszcze ma trochę czasu
Niesamowicie prezentują się roślinki na tle białej ściany - wszystko wygląda bardzo czysto, elegancko Jestem naprawdę pod wrażeniem!
Asisko_2005 13:16, 20 maj 2013

gusiarz super pomysl z paleniskiem i obudową na rabaty. Czy obwódki rabatowe też z krawężników?
Evchen 14:35, 20 maj 2013

gusiarz napisał(a)
Witaj Evchen - ta roślinka to szałwia omszona - pięknie i długo kwitnie, niewybredna

Słowo klucz: niewybredna drugie słowo klucz: długo kwitnie same zalety A kocimiętkę masz? albo Perovskie?.. bo te trzy damy bardzo mi się podobają, którąś chciałabym zaprosić na stałe

Ławeczka i linki na pnącza - genialne! Prosto i pięknie. Elegancko .. Bardzo mi się podoba
AlicyaLK 15:57, 20 maj 2013

Witam Sąsiadkę , trafiłam przypadkiem buszując po ogrodowisku i zauroczyłam się Twoim ogrodem! Jest przepiękny... no nic tylko usiąść i odpoczywać... mam wrażenie, że już od samego oglądania zdjęć jestem bardziej zrelaksowana.
Będę zaglądać do Ciebie często - to jest pewne
Palenisko świetne! muszę pokazać eMowi, może mu się spodoba
Teraz lecę, ale wieczorkiem przysiądę u Ciebie na dłużej Może coś podpatrzę jeszcze zanim przystąpimy do realizacji u nas

Pozdrawiam
- Alicja
AgnieszkaW 16:16, 20 maj 2013

Piękny ogród, zupełnie w innym stylu niż mój, ale piękny. Serdecznie pozdrawiam
Magda70 16:52, 20 maj 2013

Paleniskiem juz wczesniej się zachwycałam...
A teraz ławeczka, linki i powojnik...miodzio Aga...