Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Wieloszka 09:36, 20 maj 2013

Niesamowicie szybko wszystko rośnie - zwłaszcza u Ciebie Rh boskie i wciąż zachwycają tulipany!!! O tej porze roku zawsze żałuję, że ich nie mam, tylko potem do jesieni trudno wytrwać w postanowieniu wyboru, zakupu i posadzenia cebul Zatem jesienią przypomnij mi plissss, jak się zachwycałam i żałowałam
Joaska 09:47, 20 maj 2013

Kasiek napisał(a)
Marzenko masz moze doswiadczenie z trawa Red Baron? Powoli dojrzewam do traw i wlasnie o niej mysle i o ophiopogon phaniscapus(chyba dobrze napisalam) (to ta czarna trawka) Myle o polaczeniu kilku traw rosnacych w rzedach( ale to dopiero na jesien).Mam wiec czas aby poogladac i poczytac. U nas nie spotkalam sie z tymi trawkami,mysle ze warto pokazac ze sa piekne
Red baron to inwazyjna trawa rozchodzi się kłączami, nie jest kepowa, trzeba ja w ryzach trzymać a najlepiej ograniczyć jakąś blokadą żeby się nie rozłaziła gdzie chce.
Joaska 09:59, 20 maj 2013

Marzenko no i co z twoim planem naprawczym, do bani!
Ale staram sie w miarę na bieżąco być,
no i powiem Ci kochana że jakoś do tej pory żaden RH innego koloru niż biały aż tak mnie niezachwyciła, ale Twój Love song poprostu boski jest,
zaczynam poszukiwania bo poprostu ...muszę go mieć!!!!!!
Milka 11:21, 20 maj 2013

Obejrzałam najnowesze fotki
jest przepięknie, a te 2 rh po prostu cudne, zwłaszcza ten co przegina
Eve 11:27, 20 maj 2013

Wlokę się za Irenką po wszystkich ogrodach, nie wiem, czemu na mnie nie poczeka, ona za szybka jest

No i co mam napisać jak ona już napisała to co ja chciałam? Ten Rh jest cudowny!
nl_kinia 11:31, 20 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kto ma ochotę niech zobaczy jak te same rabaty wyglądaly rok temu.....
Dla niedowiarków, że ogród szybko rośnie
niemożliwe, że to rok temu było!

siedzę już dobrą godzinę przeglądając pismo obrazkowe i już chyba szczęki nie znajdę zanim dojdę do końca...! RH cudne!
Margarete 12:34, 20 maj 2013

Hej Madżenko,
w punktach jak w wojsku... bo....program naprawczy...
1/ love song - boski...musze go mieć !
2/ tulipki razem z azaliami i rh - super sie komponują!
3/ buka meczysz koleżanko, męczysz... ale ajeki fajny efekt będzie - fachura ! chyle czoła !
4/ ale wy laski jesteście wszystkie z tej wrocławskiej grupy, jedna w jedną ! zazdraszczam....
5/ mój tri-color tez zaczyna wreszcie wyglądać - lubię go
6/ ale ci tych stron przybywa, w jakim tempie - ale nadrobiłam... he, he
7/bardzo pocieszajace są te twoje fotki archiwalne, jak sobie poogladałam to pocieszyłam sie że może dozyję momentu kiedy moja rabata tez bedzie wygladac, póki co to małe roslinki, takie "kupki nieszczęścia " pływaja jakby w morzu k o r y ....
Podsumowanie
CUDO ! nie ogród... po prostu CUDO!
Buziaki!
Magda70 22:53, 20 maj 2013

Joaska napisał(a)
Red baron to inwazyjna trawa rozchodzi się kłączami, nie jest kepowa, trzeba ja w ryzach trzymać a najlepiej ograniczyć jakąś blokadą żeby się nie rozłaziła gdzie chce.

oj, tak...potwierdzam....red baron trza w ryzach trzymac...-)
kaisog1 22:59, 20 maj 2013

Marzenka cudownie u Ciebie! Powtarzam się i chyba będe to robic zawsze Może kiedys będzie mi dane zobaczyc ten raj w realu
Loosiuu 23:08, 20 maj 2013

Zauważyłem Rodgersję kasztanowcolistną pod brzozami. Ładnie rośnie? Długo tam jest?