Bardzo Was proszę o radę.
Mój trawnik żółknie na potęgę. Dziś odsloniłam część darni i pod nią TO!
Czy da się go jeszcze uratować? Co powinnam teraz zrobić? Wyrzucić i założyć nowy?
Nie zdawałam sobie sprawy z tak potężnej plagi w ogrodzie.
Jestem załamana.
Wydaje mi się, że to uschnięte źdźbła chwastów, mam takie same w niektórych miejscach i one są dużo grubsze od szlachetnej trawy. Wyrywam to, oczywiście w miarę możliwości.
Mam problem z trawnikiem. Pojawiły się białe źdźbła. Nie są one powodem braku wody, ponieważ trawnik jest codziennie podlewany. Trawnik zakładany równo rok temu. Czy to normalne, że usycha źdźbło i kiełkuje nowa trawa?
Mirella zetnij ją, ja też swoją przycięłam. Moją smagliczkę wyparły pomidorki koktajlowe Nie zdążyłam ich przesadzić a było tak sucho. Bałam się, że nie dadzą sobie rady.
Wróciłam z Mazur i jestem taka rozleniwiona. W dodatku w czwartek idę na zabieg i ogród na miesiąc pozostanie sam sobie
Zostawiam zachwyt nad całym ogrodem, masz przepięknie. Rośliny zdrowe, silne i cudownie kwitnące. Zaintrygowała mnie ta białokwitnąca roślina, co to jest?
No wiesz, darowałabyś sobie tego wrzosa, się chłopak (czemu zakładam, ze to on?) wygłupił żeby w lipcu kwiatkami straszyć
A ta pysznogłówka to jak się zowie? kolorek mi bardzo pasi
Swoją drogą piękny kolorystycznie duet tworzą...