Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe szaleństwo ...

Ogrodowe szaleństwo ...

zoja 21:46, 20 wrz 2018

Dokladnie tak
sylszu 22:31, 20 wrz 2018

Nowalijka napisał(a)
W cebule nie inwestuję bo jest ryzyko ze zostaną pożarte przez potwory. Jabłka prawie zebrane, nasiona też, będę wysiewać w sobotę nasiona z czosnków ozdobnych. Czytałam że jest szansa na to ze urosną.

Też liczę na to, że czosnek moje futrzaki wypłoszy Kupiłam 250 cebulek czosnku ozdobnego i zamierzam gdzieniegdzie powsadzać też prawdziwy - jadalny. Szkód nie widzę ( bo nic nie usycha ani nie ginie ) ale wiem, że są bo jak chodzę po rabatach to zapadam się w korytarze. A jak są, czyli czymś się żywią i nie jest to powietrze

Powodzenia w walce. Chociaż na pocieszenie Ci powiem ( sama też tak się pocieszam), że opurchlaków i turkuci raczej nie będziemy miały
Nowalijka 06:01, 21 wrz 2018

sylszu napisał(a)

Też liczę na to, że czosnek moje futrzaki wypłoszy Kupiłam 250 cebulek czosnku ozdobnego i zamierzam gdzieniegdzie powsadzać też prawdziwy - jadalny. Szkód nie widzę ( bo nic nie usycha ani nie ginie ) ale wiem, że są bo jak chodzę po rabatach to zapadam się w korytarze. A jak są, czyli czymś się żywią i nie jest to powietrze

Powodzenia w walce. Chociaż na pocieszenie Ci powiem ( sama też tak się pocieszam), że opurchlaków i turkuci raczej nie będziemy miały

Sama nie wiem co lepsze;(. Tylko zastanawiam się dlaczego koczują właśnie u mnie. Z innych dziłek już poszły, tam tez zbyt dużych szkód nie zrobiły. U mnie hotel sobie małpy znalazły
zoja 06:42, 21 wrz 2018

Jak od innych poszly to i od Ciebie pojda. Jest nadzieja
Rumianka 10:39, 22 wrz 2018

Ławeczka pięknie się prezentuje, ale ja mogę tylko przy niej postać, bo doooopiero by się ugięła, gdybym pokusiła się usiąść na niej...
Nowalijka 10:56, 22 wrz 2018

Rumianka napisał(a)
Ławeczka pięknie się prezentuje, ale ja mogę tylko przy niej postać, bo doooopiero by się ugięła, gdybym pokusiła się usiąść na niej...

Rumianko nie przesadzaj. Udźwig 120 Kg, ostatnio zasiedli na niej moi rodzice, każde trochę pow 70 kg. Zapraszam, przycupniemy na niej i popatrzymy na złotą polską jesień
Nowalijka 12:14, 22 wrz 2018

Idzie jesień dużymi krokami.

Nowalijka 12:17, 22 wrz 2018

Astry z własnego wysiewu
I nie tylko

Nowalijka 12:23, 22 wrz 2018

Wsialam wczoraj do gruntu nasiona czosnku ozdobnego. Zobaczymy czy wiosną cos wzejdzie. Robię nową ścieżkę w miejscu gdzie jest ciężko kosić trawę.

Trochę różyczek

Aurelllia 14:53, 22 wrz 2018

Elu krety sobie w końcu kiedyś pójdą
Ławeczka śliczna w uroczym otoczeniu, już trochę jesiennym, ale za to z jakimi kolorami pięknymi