A teraz wspomniane fotoski co teraz dzieje się u mojej Mamitki
Oczywiście pierwsze skrzypce grają jeżówki, które teraz rosną u mamy wszędzie jako rośliny bezproblemowe
Co prawda ie mogłam tego uchwycić na zdjęciu, ale fajnie wygląda połączenie liatry i perowskii
Danusiu ja zwykle sporo zdjęć robię ale akurat w Rosarium wiele nie natrzaskałam. Róż wiele już nie kwitło a skutki suszy jakie widziałam całkiem mnie zdołowały. Relację jednak zrobię bo coś mam.
Kasiu pobazgrałam trochę gdybyś powiększyła ciut to układ chyba taki ale bez płożaka...
Virgin jest wysoka, przynajmniej u mnie, chyba że mi się coś pomyliło i mam white swan... hmm nie wiem a może białą ale pełną jakąś??
Kulki do chyba bym szła w danicę... jakoś na buksy zła jestem
No już po przyjemnościach - wspomnienia zostaną. Ciesze się że Anda będzie i pokaże nam co widziała - to wielka frajda porównywać zdjęcia z miejsc gdzie się było
Lato
Kwiaty, kwiaty... jeżówki, floksy, liliowce w natarciu, kolejne dalie kwitną, pomidory z krzaczków wołają zjedz mnie, cały dzień słyszałam w pobliżu pracujący kombajn..
i sucho, konewki w ciągłym ruchu, woda nagrzana w kotłach i wannach wylewana do ostatniej kropli..
młoda makolągwa codziennie buja się na najwyższym pięterku choiny...