No bo tak nie raz mam ochotę wstawić tutaj zdjęcia, a później sobie tak myślę,że ile mogę pokazywać w kółko to samo no ale nie mam wielkiego ogrodu, więc miejsca się powtarzają
Dziękuję Przemku, faktycznie rośliny rosną w oczach, jak nie raz przeglądam zdjęcia sprzed roku dopiero na zdjęciach widać jak wiele urosły, cieszy mnie to bardzo jak pewnie każdego ogrodnika Pracy sporo jeszcze zostało, chciałabym w przyszłym roku wziąść się w końcu za przód domu, tam też mam trochę miejsca do obsadzenia, chociaż moja wizja w głowie uległa zmianie mąż chce tam postawić garaż, a tak mi się marzył placyk z brzozami, ale będę kombinować coś innego cudowny masz ogród, mogłabym Twoje zdjęcia oglądać codziennie
Tak, tak u mnie rośnie na rabacie, można powiedzieć,że jest w nią wkomponowana zrobiłam Ci jeszcze inne ujęcie dziękuję za miłe słowa faktycznie na początku jak założyłam wątek nie wiedziałam kompletnie nic o roślinach nie mówiąc już o ich zestawieniach, dlatego jestem bardzo wdzięczna wszystkim tutaj za pomoc i jakoś udało się urządzić wspólnymi siłami ten mój kawałek nieba
Dziękuję Agatko do pełni szczęścia tarasowego brakuje mi tylko zadaszenia, w upały ciężko wysiedzieć, no i deszcz mnie z niego przegania, ale to już plany na przyszły rok