Rozdrabniacz do gałęzi fajna rzecz, mam go już drugi rok .W sobotę wszystkie gałęzie po cięciu przepuścilam przez rozdrabniacz , nawet trawy w nim "zmiksowałam".
piękny instruktaż właśnie dziś ścięłam jedną trawkę , ale powstrzymałam się od cięcia innych bo mówię lepiej poczytam co i jak a tutaj super obrazkowo jutro się biorę za czesanie
Dzięki Marzenko za słowa otuchy Zmiana awatarka na wiosenny?
okey już się cieszę pewnie już buksiki będa w sprzedaży .... jakie wysokie będziesz chciała do niej posadzić ? na 20 cm ? daj znać, bo mam pomysł ....
Trawa zrudziała może dlatego, że śniegu mieliście mało? U mnie był długo i chyba dlatego po raz pierwszy od wielu lat całkowicie zielona jest. Tylko w jednym fragmencie wyłysiała, ale to nie z powodu zimy, tylko zacienienia.
...zmieniałam ale nie ze względów pogodowych, jestem po pewnym szkoleniu... własnie się zastanawiam kiedy będzie magnolia kwitła? w marcu? oby się to wszystko nie poprzestawiało teraz z powrotem na zimę...brrrr....
Przy nastepnych Twoich informacjach bedę brac poprawkę na to ze mylisz nazwy.
licho wie, ona wczoraj jak je odkryłam była cała, dzisiaj je stawiałam na nogi i wtedy pękła trudno, zobaczymy zasmaruje ją i zawinę, poobcinam gałązki bo długie i dam w te ziemniaki, może uda się zrobić zwykłą Nie rozpaczam ale żal, była u mnie od 2011 wody u mnie dostatek, śniegu sporo i padało nieźle ostatnio
Moje bergenie tak samo wyglądają - już się zastanawiałam, czy ich nie wyciepać, ale chyba dam im jeszcze szansę Ale jakie piękne bukszpany u Ciebie! Zieloniutkie! Moje tak różnie się mają - tam gdzie mokro - żółto-brązowe. Na szczęście nie wszystkie Ogrom pracy już za Tobą, a wiosna dopiero się zaczyna