Kasiu
dziękuję .......zawsze mi miło jak zaglądasz ......
u Ciebie też jestem zawsze jak plusik się pokaże ,ale wiesz jak to jest .....
ten czas kradziony dla siebie jest za krótki
dziękuję za Mamę ......ale nie jest dobrze dlatego też nie zawsze chce mi się pisać ....
Jola dziękuję ....masz rację -roślinki się zregenerują ,nie ma co rozpaczać
widziałam u Ciebie(przepraszam nie odezwałam się ,bo z telefonu czytałam ) ,że bedzie Twoja piwniczka doceniona telewizyjnie bardzo wielkie Gratulacje -należy Ci się Twoja piwniczka jest świetna
skarpa rodkowa
ja właśnie z reguły zaglądam najpierw co w moich ulubionych słychać i zawsze myślę ,że jak zaległości nadrobię ,to wtedy do swojego wątku zajrzę .....i z reguły padam w trakcie i..... tak nawarstwiło mi się stron .....ech ,
ale właśnie dzisiejsze popołudnie postanowiłam u siebie nadrobić ,bo już mi głupio ,że tyle czasu nie odpisuję
Miłego wieczorku
dla odmiany druga strona domu -na niej w przyszłym sezonie bedą zmiany -tzn wszystkie hosty dostaną eksmisję -wiecznie mi je ślimaki zżerają i będzie więcej rozplenic
i widać biedne bukszpany
...dziś odkurzałam buksy w środku z resztek poćmowych .....spryskałam ponownie ,a w skalniakowym bukszpanku znowu znalazłam gąsiennice wrrr -już oprysk zrobiony ......,ale po południu deszcz zmył wrrrrr
muszę kupić spintor i ponowić oprysk
pozdrowionka sobotnie
i taki biedny zeżarty bukszpanik
i trochę lepszych widoczków
bardzo dziękuję ,że zaglądasz jestem u Ciebie na bieżąco .....wiem ,że darń zdzierałaś ,lecę zajrzeć co powstaje
buziaki i zdróweczka dla dzieciaczków i całej rodzinki
Jola na zdjęciach ,to jeszcze jakoś wygląda ,zawsze na fotkach bardziej mi się podoba niż w rzeczywistości ......zawsze jest coś nie ogarnięte ,chwasty- france
rosną najlepiej ....
na szczęscie te anomalie zdarzają się rzadko ,a rośliny potrafią się regenerować
Buziaki
wiśniowa ,która teraz jest taka sobie -przynajmniej mnie nie zachwyca