Irenko pierwsze co pomyślałam to to,że te cisy idealnie pasują w tym miejscu gdzie je postawiłaś, tak jak Madżenka. A te duże cisy to gdzie widziałaś w takiej cenie? Pamietasz jaki to był gatunek?
Ja szukam na żywopłot. cis hicksii chyba najlepszy jest o ile czegoś nie pomyliłam.
Cieszę się że z Tobą wszytko ok ale proszę uważaj na siebie. Zrób to dla nas i dla siebie
Irenko świetne cisy i cena znakomita. Może posadż je właśnie tam gdzie postawiłaś, czyli przed betonowymi donicami?
Widziałaś takie duuuuuże? Ptrzebuję 2 szt aby dziurę zalepić.
U nas powoli krokusy wychodzą bo jest sucho a u Ani roztopił się snieg. Duuuużo śniegu
Chyba jesteś osobą najszybszą w ilości postów na forum
Ponad 33 posty statystycznie dziennie... lecę policzyć inne rekordzistki....
I niestety.. Irenka, Madżenka i ja... (bo tylko tę trójcę sprawdziłam)... jak na razie jesteśmy nieco lepsze w średniej... ale jesteś na dobrej drodze..
Gratki zostawiam.. i sorki, za takie podsumowanie Ale jakoś takoś samo to wyszło
Muszę pisać mniej.. bo kto to widział... tyle pisać
Wydaje się, źe przelalaś je za bardzo i dlatego choroby grzybowe w tych temperaturach je atakuja. Mniej wody, ja juź bym zaczęla przenosić na zewnątrz w zaciszne miejsce i przesała podlewac. To samo zrobiłam z moim bukszpanem w ogrodzie zimowym rok temu. Przez kilka miesiecy go leczylam ale doszedl do siebie.m