Małgosiu kanapa też potrzebna A w ogrodzie jeszcze popracujesz, choć wiem jak po takiej zimowej przerwie człowiek pragnie chociażby zwykłego pogrzebania w ziemi Jeszcze troszkę przestawimy zegarki to i dzień będzie dłuższy
Marcie przekażę słowa uznania za wizualizację Hortensja z żurawką jest przepiękna, do tego moje ulubione rozchodniki- bardzo ładna rabata z tego wyjdzie Ja u siebie mam już dużo żurawki i tylko dla tego chcę coś innego.
Plan na dziś nie wykonany nawet w 1% Kupiłam nasiona surfinii i z ogrodniczych spraw to wszystko Za to posiedziałam sobie w ogrodzie i podumałam nad moim miejscem wypoczynkowym Marzenka ma rację, tam musi być coś o kolumnowym pokroju.Oczywiście drzewo liściaste bo iglaków już wystarczy. Zadanie na następny tydzień- wyszukać coś odpowiedniego
Hej Za komplimenty dziękuję, ale należą się Tobie. Ty zaplanowałaś rośliny. Dostałam gotową listę. Ja tylko kliknęłam "wklej".
Co do kolumnowych - w zeszłym roku widziałam w naszym CO kolumnowego ambrowca.
Buki, graby, są popularne i jest ich sporo - może pomyślisz o ambrowcu - pięknie by dodał koloru jesienią w tym kąciku. Ma ładne liście, a i przyjemny zapach ambry by rozsiewał...
Martuś dzięki za podpowiedzi Każda propozycja mile widziana. Nie ukrywam, że duże znaczenie przy podejmowaniu decyzji będzie miała cena Za brzozę wielopniową zażyczyli sobie 400 zł. A takiej sumy na jedno drzewo nie posiadam.