Kobieto w porównaniu do tych co ja sadziłam rok temu to one gigantki są. A nie uwierzysz, ale jedna z tych maluchów już mi sięga nad kolano tak pociągnęła w tym sezonie
Trudno mi jest powiedziec, co to. Wyglada troche jak falszywy maczniak. Najlepiej usun te liscie po prostu. Wiosna przytnij wszystko krotko, sciolkuj kompostem i wzruszaj ziemie czasem, zeby korzenie dobrze przyjmowaly wilgoc. Teraz nawiez jeszcze raz, ale bez azotu.
Witaj Kamilo, przepiękny ogród stworzyłaś. Właśnie go czytam, patrzę i nie wierzę W czerwcu 2017 r. moja zamówiona Rhaspody In Blue okazała się być Augustą Luisą
Basiu i Anulato dobrze że ogród kojarzy się bajkowo,to że względu na częstych małych bywalców wprowadzam taki klimat
Kotu muszę dorobić ogon bo biedak trafił mi się z oberwanymMylę z czego ,muszę chyba poszukać odpowiedniego drutu...
Cała dawna Jugosławia podobno jest taka urokliwa i Słowenia i Czarnogóra.
Zaskakujące, hortensja ogrodowa w donicy, taki "wodopijca" chyba podlewany z 5x dziennie. W ogóle mam wielki szacunek dla pracy wszystkich z donicowymi ogrodami. Dzień zapomnienia i po kwiatach....