Zagadnęłaś na wątku Hani, więc zajrzałam , aby Cię trochę poznać. Izo, kobieto renesansowa, jestem pod wielki wrażeniem zarówno Twojej pracowitości jak i wszechstronności i talentów wszelakich. Skąd masz tyle siły, chęci i czasu na to wszystko? A ,a, jeszcze jedno, wyglądasz na młodą dziewczynę , a podobno jesteś już babcią- szok , po prostu szok Pozdrawiam ciepło!
wzielam aparat zeby Wam pokazac co sie stalo z nasza jablonka. Stara byla juz ale zawsze szkoda
jeszcze jedna galaz ma ale chyba niedlugo, nie bedziemy jej juz ratowac.
no i po drodze troche takich fotek zrobilam
te posadzilam jako mini
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
ta roze posadzilismy u tesciowej na grobie i okazala sie za duza. Nie mialam pomyslu gdzie ja dac i wciepalam kolo zielnika. W tym roku sie rozbujala i super wyglada w parze z szalwia
beda winogrona ae do winobrania jeszcze troche. Znajmy nam pokazywal jak sie tnie winogron i wydaje mi sie, ze przez to ciecie grona sa wieksze w tym roku
werbena w sumie w tym roku mam jej malo
dzwonek sarastro pieknie sie rozrosl juz jestem ciekawa jak za rok bedzie kwitl
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
pamietacie na wycieczce kupilam lewizje i miala w doniczce dodatkowa roslinke.
Roslinka wyrosla na taka miotle i niedlugo bedzie kwitla
nie mam pojecia co to. Posrodku zdjecia ten wiecheca na dole tuz kolo niego lewizja:
i tu paki