Agnieszko, podziwiam. Przetwarzanie ograniczyłam do minimum.
Spiżarnia w domu to jeden z lepszych pomysłów. Już sobie bez niej nie wyobrażam życia. Całkowicie mi odpadło szukanie czegokolwiek w czeluściach szafek. Wszystko mam pod ręką. Ale przetwory trzymam w części gospodarczej garażu.
Elu, to wszystko też zależy o jakiej porze dnia i w jakim świetle robimy zdjęcia roślince, kwiatuszkom.
Ten sam może deko inaczej wyglądać albo dużo inaczej w innych porach dnia i czy w słońcu czy też nie.
Żyjecie w te upały? Tragedia, dobrze że padało 2 tygodnie temu dość solidnie, susza chwilowo zażegnana. Choć deszczu cały czas brakuje.
Trochę sprzed kilkunastu dni.
Basiu u mnie wzeszło kilka sztuk i właśnie zaczynają kwitnąć.
Jak nie zapomnę to jutro cyknę fotki.
Masz przepiękne pomidory. Ja mam tylko gruntowe ale niestety ciagle zielone.
Elu, to prawda, to piękny i mocny, zdrowy powojnik Etoile Violette.
Mam ich 2 sztuki.Ten był kupowany jako Jacmani.
Kardynała Wyszyńskiego nie mam.Ale to piękny clematis.
Iwonko kochanie niewszyscy sie zmieniają my doroślejemy wraz z naszymi ogrodami i o to chyba chodziło a rady i przyjaźnie są mile widziane zawsze róbmy to dla siebie gdy mamy na to ochotę miłego wszystkiego buziaczki aa wiesz już że cudowny masz ogród prawda? Uściskuje gorąco.
Witam serdecznie dziś skosilem trawę wygrabilem wszystko i rzucilem nawozem siarczan potasu zobaczymy jakie beda efekty w załącznik kilka zdjęć po dzisiejszym koszeniu