Świetne ozdoby.!
A ta doniczka jest rewelacyjna.Bardzo mi się podoba
Te inne te są ciekawe.Bardo zdolną masz szwagierkę .
Fajnie masz.
Jak noga ??zdrówka życzę Grażynko.
Ufff Oj gorące mamy to lato, oj gorące .
Ogród położony jest w pięknej okolicy Kaszub, wokół jest 5 jezior i lasy. Już po drodze zachwycałam się wzgórzami, jeziorami i lasami.
Ogród wspaniale pasuje do tej okolicy, ma charakter bardzo sielski.
Po przejściu przez otwartą bramę otrzymaliśmy mapki ogrodu.
Dzisiaj byłam z Gosią na cudownej wycieczce po ogrodzie Państwa Kasi i Andrew Bellingham Ogród jest przepiękny, z bajecznym charakterem. Spotkanie z przemiłą właścicielką było wisienką na torcie To miejsce, z którego trudno wyjść. Wszystko rośnie bujnie i zdrowo. Gospodarze nie używają chemii, tylko same naturalne nawozy. Kto był to wie, jak tu pięknie. Kto nie był, niech koniecznie się tam wybierze
Od jakiegoś czasu potrójnie babciuję, więc zaglądam tu dopiero gdy zaczyna mi się dzień, to znaczy, gdy dzieciaki idą spać. Ale udało mi się pstryknąć dziś parę fotek.
Podziwiam Twoje hibiskusy. Piękne mają kolory. Ja niestety nie mam do nich szczęścia. Miałam 6 krzaczków 3-letnich. Już kwitły. Jednej zimy wszystkie mi padły, mimo okrycia.
Masz świetne zestawienia kolorystyczne wśród kwiatów Gratuluję i pozdrawiam
czyli te koszyczkowe ?
hortensja dębolistna jest faktycznie bardzo dekoracyjna z liści również.Wcześnie wiosną je wypuszcza. Liście są duze.Krzaczek szybko rośnie A jesienią pięknie się przebarwia.
Dalie są piękne kwitną od lata do przymrozków.I świetne uzupełniacze.