Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród u stóp klasztoru 22:27, 21 maj 2014

Do góry
SEBEK---widzę że wszyscy biegają na ratunek roślinkom ...

OLENA --choina ...hmmmm ciekawa propozycja ....i również pozdrawiam z mrowiska i ślimaczyska
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:25, 21 maj 2014

Do góry
Ale cudne zakupy!!! Vertigo powiaz, bo zazdraszczam okrutnie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:14, 21 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebciu polecam się Za rok jedziemy?

Kiedyś na pewno Czy za rok to nie ffffiem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:39, 21 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Heroes Garden mnie uwiodl, również Waterscape Garden jest świetny Dzięki za linki

Sebciu polecam się Za rok jedziemy?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:37, 21 maj 2014

Do góry
Heroes Garden mnie uwiodl, również Waterscape Garden jest świetny Dzięki za linki
PS W pierwszej chwili jak zobaczyłem zdjęcia to pomyślałem, że ktoś wgrywa zdjęcia z CHFS
Ogród u stóp klasztoru 18:01, 21 maj 2014

Do góry
Też dziś latam z opryskiwaczem, ale w jednej części świeci mi jeszcze słońce i czekam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:56, 21 maj 2014

Do góry
Po prostu przepięknie masz Gosia Front świetnie się prezentuje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:37, 20 maj 2014

Do góry
Regli - na razie po prostu poczekam....Jak nie ruszą to kupię nowe....

Macham do Was i idę spać....To był intensywny dzień.....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:04, 20 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Kochani, 20 punktów Czyli 100% Cieszem siem niezmiernie
A po maturze chodziłem gdzie???? Na zakupy ogrodnicze Byłem też w restauracji z koleżankami , nazywa się oczywiście Ogrodowa

BRAWO Sebek. Wiedzialam, ze bedzie miodzio
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:51, 20 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
U mnie na hortensjach to samo.... Podejrzewam, że to grzyb, ale nie mam żadnego środka i jeszcze nie pryskałem.... Ale spróbuję Topsinem...

Sebek, tez podejrzewam grzyba, ale nie mam nic w ogrodowej apteczce, w sobote kupie, wczesniej bez szans
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:57, 20 maj 2014

Do góry
Dziękuję Spałem dziś może 3 godziny - oczywiście nie mogłem zasnąć z nerwów - ale za to powtarzałem wszystko Jednak opłacało się nie spać....Choć dziś pewnie padnę jak suseł, bo dopiero teraz wróciłem z ogrodu Nadrobiłem koszenie, a potem przede wszystkim sadziłem toooo

3 bordowe surfinie (kciałem czarne, no ale cóż....prowincja ), 3 wilce, 3 wilczomlecze Diamond Frost
- wszystko to wylądowało w białych donicach - kiedyś urosną Do tego 36 begonii, 8 lubularii i 6 surfinii. Poprzez ostatni zakup złamałem konsekwencję kolorystyczną - zaczynają kwitnąć na żółto, potem pomarańczowo, a kończą lekkim odcieniem różu -no musiałem je mieć Na razie mają po trzy badylki, ale już ja je dokarmię

Muszę jeszcze dokupić surfinie i coś do szarych donic na front, bo teraz nic tam nie ma.... Chciałem trawy vertigo, ale nie pojadę do Plantpolu kilkadziesiąt kilometrów, bo więcej mnie wyniesie benzyna niż dwie trawy, które potrzebuję.... Także nadal myślę - teraz powoli mogę przestawiać się z homo sapiens na homo ogrodnikusa, bo do egzaminów zawodowych jeszcze dużo czasu.....A ogród zarósł zielskiem - i to nie tym pożądanym....
Kubusiowo II 13:54, 20 maj 2014

Do góry
Tessi no niezapominajki dały czadu w tym roku Pięknie się rozrastają i mam nadzieję, że zarosną całe miejsce pod drzewem Ja im przeszkadzać nie będę

Justyna w zeszłym roku powstała bylinowa łezka koło piaskownicy i druga częśc rabaty bylinowej przy płocie.

Sebek ja to się nie mogę doczekać jak ligustr w końcu sie ruszy..... Bo bez żywopłocików to jakoś tak bez wyrazu

Bogda w doniczkę sobie wsadź i podziwiaj na razie

Carola trawnik w tym roku to obraz nędzy i rozpaczy.... coś na nim zaczeło wyrastać... podobne do mniszka lekarskiego liście ale grubsze i kwiat, krótki i taki nie wyględny.... koszmar...

Magda no na to wygląda

Marzenka czekam dnia coby się tak poczuć.... usiąść i chociaż jeden dzień nie używać łopaty

Zbysiu dziękuję pięknie

Agata dziękuje i wzajemnie

Marta w kotle to wilec ziemniaczany Hakuro nic nie jest. U Teściów moich je atakuje grzyb ale one rosną w złym miejscu - cienistym.

Asia do pęcznienia jeszcze troszku

Ola dzięki

Gosiu floksy się pięknie rozrastają ale tak krótko kwitną.....

Ewo dziękuje i zapraszam

Bacha dzięki!

Ania to dziewanna! No chodziłam ja i głaskałam po tych włochatych "uszach" ....a nie pamietam co tam kupowałaś.... pamiętam, że prymule u Dąbrowskich i coś jeszcze no i u tego gościa co brałam sasanki.... ale co wziełaś nie pamiętam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:49, 20 maj 2014

Do góry
Kochani, 20 punktów Czyli 100% Cieszem siem niezmiernie
A po maturze chodziłem gdzie???? Na zakupy ogrodnicze Byłem też w restauracji z koleżankami , nazywa się oczywiście Ogrodowa
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:18, 19 maj 2014

Do góry
U mnie na hortensjach to samo.... Podejrzewam, że to grzyb, ale nie mam żadnego środka i jeszcze nie pryskałem.... Ale spróbuję Topsinem...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:21, 19 maj 2014

Do góry
Monic, bryły mają mokre, również były ciut podlewane zimą...
Marta, ja też nic nie znalazłem....
Regli, jeśli możesz to poproszę
Bratki 23:25, 18 maj 2014

Do góry
Myślę, że możesz już siać Powinny wtedy kwitnąć już jesienią
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:17, 18 maj 2014

Do góry
Agata - dzięki.. polecam placka każdemu... ale jak doszłam do kruszonki to złapało mnie przerażenie

Sebek - trzymam kciuki

Hosty i żurawki innym razem... bo chyba dziś nie podołam..

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:45, 18 maj 2014

Do góry
Regli, może źle napisałem Chodzi mi o to, że po prostu może one wymagają przemrozenia, a jak je schowalem tak wcześnie to po prostu tego nie miały, bo w piwnicy temperatura jest na plusie...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:40, 18 maj 2014

Do góry
Sebek, wątpię, żeby je przymroziło. Moje w doniczkach i donicach przestały całą zimę na dworze, bez żadnego okrycia i wszystkie ruszyły bez problemu. Coś innego musiało się zadziać Co, nie mam pojęcia niestety.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:06, 18 maj 2014

Do góry
Mam pytanie natury ogrodniczej oczywiście
Mam posadzone hosty w donicach i na początku maja wynioslem je na dwór, a one nadal nie ruszyły.... W piwnicy były gdzieś od grudnia i zastanawiam się czy po prostu ich nie przemrozilo i dlatego nie ruszają?? Zależy mi na nich i kusi mnie, by włożyć je do zamrażarki na dzień lub dłużej, a potem zasadzic je od nowa... Ma to sens czy szukać jakichś nowych? Help me!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies