Marzenko- ten artykuł akrat o hortensjach a ja szukam informacji jak prowdzić w ten sposób graby bo mam tak w projekcie oddzielony warzywnik od reszty ogrodu.
A że ja cięlątko ogrodowe to mus się przygotować więc szukam informacji.
a moej hortensje będę rosły naturalnie
Też jestem zainteresowana. Podpisuję się pod powyższą prośbą A wykłada się w końcu czy się nie wykłada?
Marzenko, ja właśnie przy kawce…bo czekam na gości. Możesz mi potowarzyszyć Macham!
Nigdy by mi do głowy nie przyszło prowadzić tak hortensje... Oj rzeczywiście trzeba ten temat rozpracować. Łatwiej byłoby je nawet na zimę osłonić......
A doczytałam to pnąca hortensja a ja głupia myślałam, ze tak puszczę ogrodową.....
To gdzie takie sadzimy??? Masz koncepcję na miejsce?
u ciebie to dopiero zmiany zachodzą , dawno nie byłam ale chyba jeszcze dużo pracy cię czeka bo widzę że rabaty w przygotowaniu piękne gabiony czekam na ostateczne efekty, będę zaglądać chociaż już teraz jest czym oko nacieszyć pięknie!!
u ciebie to dopiero zmiany zachodzą , dawno nie byłam ale chyba jeszcze dużo pracy cię czeka bo widzę że rabaty w przygotowaniu piękne gabiony czekam na ostateczne efekty, będę zaglądać chociaż już teraz jest czym oko nacieszyć pięknie!!
Gosia.. ja jednakowe nasadzenia to podziwiam u innych, bo zaglądam i już mnie nie ma..... , a u siebie taki ogród by mnie zabił z nudów......... codziennie gdzie nie spojrzeć to to samo.
Podobają mi sie takie uporządkowane ogrody, ale u innych.. dlatego tak chętnie zaglądam do ogrodów formalnych, ale dobrze sie czuje w takich swojskich... Ja jak słoń w składzie porcelany, bałabym sie chodzić by czegoś nie popsuć
To dlaczego nie reklamujesz???
Wysyłka na koszt sprzedającego i już... od 2009 roku u tego Pan kupuję zawsze trawki 80% trawek to z tego źródła i nigdy nie miałam problemów.. ... pomylić się może i najlepszy.... a na pewno nowy pracownik.. albo niestaranny......