To dlaczego nie reklamujesz???
Wysyłka na koszt sprzedającego i już... od 2009 roku u tego Pan kupuję zawsze trawki 80% trawek to z tego źródła i nigdy nie miałam problemów.. ... pomylić się może i najlepszy.... a na pewno nowy pracownik.. albo niestaranny......
Gosiu - no mam pretensję! A co!! Za mało fotek ogrodu - zdecydoweanie. Wypatrzyłam jedynie, że nasze eMy mają takie same klapki ze sklepu na I.Bo to chyba nóżki eMa twojego były... I ja też je mam i je kocham za wygodę... i też po ogrodzie w nich pomykam - buziam Niekokoszko - słoneczka życzę - u nas dzisiaj było
Kokoszko...co tam dzisiaj podziałałaś w ogrodzie?
Buziaczki dla M za cierpienie,mojemu parę lat temu też ucięło w pracy kawałek palca,widok okropny!
A jak mała księżniczka?...ile ona już ma?
u ciebie to dopiero zmiany zachodzą , dawno nie byłam ale chyba jeszcze dużo pracy cię czeka bo widzę że rabaty w przygotowaniu piękne gabiony czekam na ostateczne efekty, będę zaglądać chociaż już teraz jest czym oko nacieszyć pięknie!!
Nigdy by mi do głowy nie przyszło prowadzić tak hortensje... Oj rzeczywiście trzeba ten temat rozpracować. Łatwiej byłoby je nawet na zimę osłonić......
A doczytałam to pnąca hortensja a ja głupia myślałam, ze tak puszczę ogrodową.....
To gdzie takie sadzimy??? Masz koncepcję na miejsce?
Marzenko- ten artykuł akrat o hortensjach a ja szukam informacji jak prowdzić w ten sposób graby bo mam tak w projekcie oddzielony warzywnik od reszty ogrodu.
A że ja cięlątko ogrodowe to mus się przygotować więc szukam informacji.
a moej hortensje będę rosły naturalnie